Mayweather vs McGregor - All Access - Harmadik rész

A Mayweather vs McGregor összecsapás egyre közelít, robog tovább a hype vonat is!

Mayweather vs McGregor - All Access lead


Ez a hét sem telt események nélkül - Dana White, az UFC elnöke kirakott két sparring részletet, melyen McGregor hatalmas csapásokkal talál Malignaggi arcán, utóbbi dühöng, tagad és az érzelmi hullámvasút teljes skáláját bejárta.


Mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy a jegyek nem fogynak eléggé vagy csak Malignaggit utolérte a karma, amiért igen sokáig nagyképű, lekezelő módon beszélt annak idején Pacquiaoról. Mindenesetre a Showtime közzétette a Mayweather vs. McGregor: All Access utolsó előtti, azaz harmadik részét.


A Showtime kamerái egy ideje követik már a két sztárt, Floyd “Money” Mayweathert és az UFC könnyűsúlyú bajnokát, Conor McGregor-t, akik gőzerővel készülnek az augusztus 26-án esedékes összecsapásra. A felvezető meccsek se lesznek rosszak! Badou Jack Nathan Cleverly WBA övét igyekszik majd elhódítani, míg a Money Team-et erősítő Gervonta Davis IBF övét teszi kockára Francisco Fonseca ellen. Cirkálósúlyban pedig Andrew Tabiti és Steve Cunningham meccsét láthatjuk majd.


A fight a várakozások szerint minden rekordot megdönt majd és amennyiben lehet hinni a feleknek, több téren túlszárnyalta már a Pacquiao összecsapás számait előzetesben is.


A legutóbbi, lentebb megtekinthető részben Mayweather és csapata ismét a szórakozásnak hódol. Minha a Showtime azt igyekezne sugallni, hogy nem is nagyon edzett és nem veszi komolyan ellenfelét, holott több kép és Mayweather saját szavai is az ellenkezőjét bizonyítják.


McGregor továbbra is keményen edz, majd egy kis részlet látható a Malignaggi elleni sparringra készülődésből. A Showtime kamerái nem forgathattak. Pedig ez volt az ominózus eset, melyről Malignaggi azt állította, hogy nem leütötték, hanem McGregor mérgében a földre lökte.


A fotókon és azóta közzétett videókon is látszott, hogy eséskor kezei kinyújtva, bokái kissé befelé hajlanak. Egy teljesen tiszta, eszméleténél lévő ember megpróbálja tompítani az esést, de Malignaggi nem ezt tette. Ha rá is segített McGregor, az előtte bevitt ütés egyértelműen elkapta Malignaggit, aki minimális nyomástól is egyensúlyát vesztve zuhant hátra.


Nézzük a Mayweather vs McGregor - All Access-t!


https://www.youtube.com/watch?v=gE_7Qs8KyI8