Mayweather vs McGregor - All Access - Negyedik rész

A Mayweather vs McGregor összecsapás már nagyon közel, a Showtime pedig leszállította az All Access utolsó epizódját!

Mayweather vs McGregor lead staredown

A Mayweather vs McGregor All Access negyedik, befejező részében Mayweather ismét elmondja, birodalmat épített a sportból és amíg üldögélve interjút készítenek vele vagy alszik, ő közben is pénzt keres okos befektetéseivel.


McGregor persze egy szavát sem hiszi, biztos benne, hogy Floyd is keményen készül, annak ellenére, hogy utóbbi kijelentette, hogy a meccset megelőző hetet végig fogja partizni.


Be is tekinthetünk a night clubok világába ebben a részben is, mivel Mayweather saját maga is benne van ebben a bizniszben. Kontraszként rögtön McGregor edzésére váltunk, interjú részletekre, ahol az ír még a legendás Joe Frazier szavait is felidézi.


Egy kis karakter-fényezés keretein belül előkerül a család témája is, melyből megtudhatjuk mennyire fontosak hozzátartozóik mindkettőjüknek. Mayweather elmondja, mivel mindig is készült a boksz utáni időkre, okos befektetésekbe fogott, hogy a gyerekei és unokái jövőjét biztosítsa.


Természetesen sem Floyd magán repülője, se McGregor kifigurázása nem maradhatnak ki, melyet ezúttal Money magán-ékszerésze végez. A sok interjú, "munka" után a lazítást sem lehet elhanyagolni, így egy kis medencés parti képeit is láthatjuk, ahol Tyson és Shaq is feltűnnek.


McGregor közben a saját márkáján dolgozik, forgat és Dana White dícséri agyba-főbe. Elmondja, hogy mindig is hitt benne, látta maga előtt, hogy itt lesz, a csúcson. Készen áll rá, hogy 5 másodpercen belül vége lesz a meccsnek, de arra is, hogy végig megy.


https://www.youtube.com/watch?v=TQqaH36kR74