Jótékonysági BJJ szeminárium Budapesten

Jótékonysági brazil jiu-jitsu szemináriumot rendeznek szeptember 23-án a Budapesten az UTE judo termében!


A ZR Team Hungary csapata jótékony céllal hívja össze a hazai bjj közösséget kórházban fekvő csapattársuk megsegítésére. Alább az esemény hivatalos leírása olvasható:


"Juhos István (Puttó) edzőtársunk és barátunk megsegítésére szervezünk 2017 szept. 23-án 11:00-tól egy jótékonysági szemináriumot az UTE judo termében. 


Puttó jelenleg műszívvel él egy budapesti kórházban és szív transzplantációra vár. Mostani állapotában a beszéd is megterhelő számára, ágyban tölti a mindennapjait. A műtét után sem lesz könnyebb a helyzete: gyakorlatilag steril szobában kell élnie, speciális bútorokra, szoba festékre, mindennapi használati tárgyakra lesz szüksége, ami hatalmas költséget jelent neki és a családjának.


A szeminárium első felében egy rövid bemelegítés után a hazai bjj közösség barna/fekete öves tagjai mutatnak technikákat (1-2 technika/fő). Nagy létszámú résztvevő esetén (a helyszínen döntjük el) több csoportra bomlunk, minden csoportnál több edzővel, lesz külön kezdő és haladó csoport, NoGi-re is lesz lehetőség. Gyerekeket is várunk, számukra külön foglalkozást vezetünk. Mindenkit szívesen látunk, függetlenül, hogy milyen sportág színeiben jön, bármilyen ruhában, övszínnel, lógóval, stb.. lehet jönni. Teljesen kezdőket is várunk, akik még soha nem próbálták a brazil jiu jitsut. A lejjebb felsorolt sportolók/edzők járnak majd körbe folyamatosan és segítik a technikák elsajátítását. 
A szeminárium második részében barátságos küzdelmekre lesz lehetőség, ahol bárki bárkivel gurulhat, ameddig jól érezzük magunkat.


Célunk, hogy mindenkinek, aki eljön, adjunk egy olyan élményt, ami után elmondható, hogy érdemes volt eltölteni ezt a pár órát az UTE judotermében, másrészt megmutatni, hogy a hazai bjj közösség képes összefogni egy jó ügy érdekében mindenféle sportpolitikától mentesen más stílusokkal összefogva!
A különböző iskolák és stílusok egy időben és helyen való összehozása lehetőséget biztosít arra is, hogy a résztvevők tanulhassanak egymástól, ismeretségeket, barátságokat köthessenek.

Amennyiben ez a kezdeményezés pozitív visszhangot kap, a jövőben nyitottak vagyunk hasonló megmozdulásokra bármilyen jótékony ügy (pl. egy állatmenhely megsegítése) érdekében. 
Részvételi díj: 7.000 Ft/felnőtt, 4.000 Ft/gyerek (18 év alatt) - aki úgy érzi, ezen összegek felett is tudja támogatni ezt a kezdeményezést.


Az esemény teljes bevételét Juhos István rehabilitációjára és életkörülményeinek javítására fordítjuk. Mindenkit szeretettel várunk, a megosztásokat nagyon köszönjük."

Résztvevők, akik technikákat mutatnak és vezetik a szemináriumot (bővülhet még ez a lista):
Bence György
Dietz Gusztáv
Horváth Imre
Lakatos Sándor
Molnár Gábor
Szekeres Ákos
Szűcs Kristóf
Romanek Bence
Varga Levente

A hivatalos Facebook esemény ITT található meg!