Kickbox EB: 10 fölött az aranyak száma!

Kickbox EB! A pénteki napon elkezdődtek a döntők Macedónia fővárosában, Szkopje-ban, a Kadet és Junior Kick-boksz Világbajnokság első napján. Az ilyen napok mindig különlegesek. Amik itt történnek, azok az igazság pillanatai.

Kickbox EB lead

A döntőben minden lehet, nincs papírforma, nincs igazán esély... Hiszen aki győz, az az EURÓPA-BAJNOK! Vasárnaptól ugyanis új időszámítás következik. Minden versenyzőnek hosszas út vezetett a döntőig.


Kezdődött a mindennapok kemény edzéseivel, folytatódott a hazai és külföldi ranglista versenyekre való fárasztó és gyakran idegölő utazásaival, győzelmek és kudarcok elviselésével.


Sok verseny után derült ki, ki lesz válogatott, s ki tudja ennek a költségeit is előteremteni, ami szintén sok csatát és feszültségeket jelentett. Az egész nyár edzéssel, edzőtáborokkal telt, gyakran idegeskedéssel a versenysúlyok miatt.


S a Kickbox EB egyenes kieséses rendszerében állva maradni... Így érkezett mindenki a mindent eldöntő utolsó mérkőzésre! Mert itt egy versenyző, a győztes nagyon boldog lesz, s a másik mosolyogni próbál, de belül...!


Pénteken zömében a mosoly jellemezte a magyar csapatot hiszen 12 Európa-bajnoki cím és 8 ezüstéremvolt a mai termés!



Európa-bajnok lett:

Pointfighting szabályrendszerben: Gombás Alexandra, Laurincz Boglárka, Pántya Réka, Wallandt Gergő, Bálint Martin, Opauszki Dávid, Cselovszki Patrik,
Light-contact szabályrendszerben: Tar Balázs, Cselovszki Patrik, Vígváry Viktor
Kick-light szabályrendszerben: Kolozsvári Kinga, Pallag Csenge



Ezüstérmes lett:

Pointfighting szabályrendszerben: Haider Katrin, Bálint Zoltán
Light-contact szabályrendszerben: Szmolek Emánuel, Baráth Albert Károly, Schaffer Gábor
Kick-light szabályrendszerben: Tóth Vanessza, Didenko Alexander


Szombaton - azaz ma - folytatódnak a döntők, ahol további magyar aranyérmek várhatók! Szurkoljunk tovább!