Újra profi bokszgála lesz Várpalotán

A Felix Promotion újra Várpalotán, a Sportcsarnokban kezdi az őszi profi ökölvívó versenyszezont, ahol az istálló idén is festői körülmények között várja a bokszbarátokat.


A tavalyi nagy sikerű, telt házas élő televíziós bokszgála után szinte természetes volt, hogy újra a Veszprém megyei városban szállnak ringbe Magyarország legjobb hivatásos ökölvívói, így szeptember 15-én, ezúttal pénteken, köszönhetjük a veretlen cirkálósúlyú WBO interkontinentális bajnok Szellő Imrét (17 győzelem, 0 vereség), a középsúly magyar trónját birtokló Bacskai Balázst (1 győzelem, 0 vereség), és a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoki címvédőjét, Kovács Zoltánt is. Kötelek közé lép még Darmos József, ifj. Berki Ferenc, Kispál Zoltán, Törteli Balázs és Márton Balázs.


A felsorolásból szándékosan maradt ki a 22 éves fővárosi nagyközépsúlyú reménység, Egedi Renátó (9 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen), akire egy különleges „küldetés” vár: Marsi László tanítványa ugyanis WBO ifjúsági (Youth) bajnoki övéért lép kötelek közé. Egedi nem csak az első bunyós lehet az istálló történetében, aki ilyen bajnoki címet szerez, de már abban is első, hogy bokszolhat érte.


Az M4 által élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás webes felületét, a felixpromotion.com oldalt.


/forrás: felixpromotion.com/