Ütközet előtt – Jóni Máté

Superkombat gáláról bővebben legutoljára Benedek Zsolt kapcsán volt alkalmunk írni. Most újabb hazai versenyző, Jóni Máté lép a román szervezet égisze alatt a kötelek közé!

Jóni Máté Superkombat WGP 2017 interjú lead

Másodszor rendezik meg hétvégén a Superkombat Expot, ahol két nap alatt két gálát prezentál majd a román szervezet, összesen 16 mérkőzéssel. Itthonról Jóni Máté meccse kapcsán izgulhatunk majd, akivel a hétvégi esemény előtt beszélgettünk.



ellenfelem.hu: - A Superkombat selejtezőjében lépsz ringbe. Mondhatjuk, hogy az eddigi pályafutásod egyik legnehezebb feladata előtt állsz?

Jóni Máté: - Először is üdvözlöm a kedves Olvasókat. Így van, a Superkombat egyik felfedező gáláján kaptam lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, hogy van helyem a "nagyok" között. Nagy feladat előtt állok valóban, de igyekszem megmutatni, mi rejlik bennem, és kihozni a maximumot.


e.: - Lehet tudni már valamit a lehetséges ellenfelekről?


J.M.: - Mérlegelés napján dől el ki lesz az ellenfelem, addig ezzel nem is foglalkozom.


e.: - Nehezebb így a mérkőzésre hangolódás, hogy nincs egy konkrét név, akinek stílusából fel tudnál készülni?


J.M.: - Nem nehezebb, hogy nem tudom milyen a stílusa. Majd a ringben eldől minden, hogy kinek milyen. Addig igazából hiába előre latolgatni.


Jóni Máté és az NRG edzője

e.: - A nyári "szünet" után viszonylag hamar jön a gála, volt elég időd felkészülni? Milyennek érzed a formád?


J.M.: - Egy erős, és húzós felkészülésen vagyok túl. Reggel, este edzettem a csapatommal, az NRG Fight Clubbal, hogy a maximumot hozzam ki a szombatból!


e.: - Nyilván most még az előtted álló feladatra koncentráltok, de eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne egy főműsorban, nézők tízezrei előtt a Superkombat-ban ringbe lépni?


J.M.: - Természetesen eljátszottam, hiszen ezt az álmot már kiskorom óta dédelgetem, és most konkrétan itt vagyok a kapujában. Rajtam nem fog múlni, én mindent megteszek a győzelemért, és azért hogy elérjem az álmomat. Ezzel kelek, ezzel fekszem. Nincs lehetetlen előttem.


Szeretném megköszönni a támogatóimnak, akik feltétel nélkül mellettem vannak és segítenek. Köszönöm a csapatomnak és a menedzseremnek az NRG Fight Clubbnak. Köszönöm mindenkinek, akik hittek és hisznek bennem!


e.: - Sok sikert kívánunk a hétvégi mérkőzéshez!


Jóni Máté a ring felé vezető úton

A két napos rendezvényt a gálák mellett szemináriumok és egyéb programok színesítek majd. A FightBox csatornán pedig élőben követhetők lesznek az események!