VitaNap - színvonalas rendezvény a régióban

Másodszor került megrendezésre a VitaNap!


Másodszor került megrendezésre a VITANAP a miskolci Vita Gymben! A teremben lebonyolított házibajnokság és családi napot az edzői stáb (Spéth Norbert, Fábián Kristóf, Jászka Kriszián) azért hozta létre, hogy a gym tagjai egy közös program keretében jobban megismerhessék a klubot és a bemutatókon keresztül a szülők is jobban betekintést nyerjenek az elvégzett munkába.


A klubon belül természetesen nagy érdeklődés kísérte a rendezvényt - megtelt a terem szülőkkel, barátokkal és együtt szurkolták végig az összes, szám szerint 17 összecsapást! A Miskolcon egyedülálló, egyre komolyabb színvonalat hozó rendezvényen a helyi tv mellett a Yokkao Hungary képviselője is jelen volt!


Jászka Krisztián elmondása szerint a következő évben hasonló, kisebb rendezvényeket szeretnének lebonyolítani a régióban, ezzel is népszerűsítve a muay thai-t, valamint biztosítani a régióban lévő egyesületek folyamatos versenyzési lehetőségét.


Jászka Krisztián: „- Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a szülőktől a bemutatók kapcsán. Szigorú szabályoknak megfelelően, teljes védőfelszerelésben, versenyszituációban is nagyon élvezte minden gyerek a ringbe lépést!



Nagy terveink vannak az utánpótlással. Most is kilenc pár jött össze 14 év alattiakból, ez pedig arra enged következtetni, hogy jó úton haladunk egy későbbi, nagyobb létszámú utánpótlás-bázis kialakításához! Régiónkban egy erős bázis megteremtésével és közelünkben lévő klubokkal összedolgozva képzeljük a jövőt, ami a magyar muaythai fejlődéséhez vezet.


A „Vitanap 2” háziversenyen a gyerekeket követően hobbisták és versenyzők is összemérték erejüket, de volt muaythai bemutató is, melyet a Fábián Kristóf által felkészített Orosz Andrea tartott. Ezt követően jöttek a főmeccsek, melyek színvonalára a résztvevők maguk voltak a garancia.


Három meccs, hat versenyző, ö - különböző szabályrendszerekben szerzett - magyar bajnoki cím. Így jött össze a Szakolczai-Trézsi, Bordás-Csonka és a küzdősport szerelmesei számára csemegének számító Spéth -Fábián párosítás!


Remek hangulatban végződő napunknak hamarosan lesz folytatása és sokat szeretnénk még hallatni magunkról az elkövetkező időszakban.”


Köszönjük a beszámolót Jászka Krisztiánnak és további sok sikert kívánunk a Vita Gym-nek mind az elkövetkező rendezvények, mind az utánpótlás-képzés és versenyzés terén!