I. Félegyházi Küzdősport Gála - Beharangozó

Jön az I. Félegyházi Küzdősport Gála! Nagyszabású, egész estét küzdősport gálát rendeznek a hétvégén Kiskunfélegyházán, melynek nem titkolt célja a hagyományteremtés!

Félegyházi Küzdősport Gála cover lead

A Városi Sportcsarnok küzdőterén felállításra kerülő ringben Bács-Kiskun megye legjobb harcosai vonulnak majd fel és mérik össze erejüket a ringben Boksz, K-1, Thai-box, és MMA szabályrendszerekben hazai és külföldi ellenfelekkel.


A gálasorozat fő célja a kiskunfélegyházi küzdősport tehetségeinek bemutatása. A gála során a KHSE felnőtt, és az FTSI thai boksz szakosztály utánpótlás versenyzői, a Kiskunfélegyházi MMA Sportegyesület harcosai, és a félegyházi KHTK ökölvívói is ringbe lépnek.


Az este főmérkőzésén a KHSE vezetőedzője, Nagy Krisztián lép szorítóba K-1 szabályrendszerben 81 kilóban. Ellenfele a román Cibu Adrián lesz, aki korábban már Superkombat gálákon is megvillantotta tehetségét.



A délutáni meccsek felhozatala (KATTINTS A NAGYOBB KÉPÉRT!):


A felvezető program délután 15 órától indul majd, az esti gála kezdési időpontja ezt követően 18 órától várható!



Az esti gála programja (KATTINTS A NAGYOBB KÉPÉRT!):


Aki nem tudná a helyszínen megtekinteni a küzdelmeket, az az FS Média jóvoltából élőben követheti majd online a felvezető programtól egészen a főmérkőzésig a teljes gálát az alábbiakban vagy ITT: