Vidákovics Patrik – Thaiföldi napló #6

Thaiföldi napló! Vidákovics Patrik ismét bejelentkezik és a legutóbbi mérkőzése utáni történésekről mesél nektek rovatunkban!

Thaiföldi napló cover - Vidákovics Patrik


Habár nem volt sérülésem, a mérkőzés után pihentem 1 hetet, hogy mentálisan feltöltődjek. A visszajelzések pozitívak voltak, így a Phuket TopTeam elkezdett meccset szervezni nekem, ajánlottak egy Thai Fightot, Chanajon P.K.Saenchai Muay Thai Gym ellen, illetve egy MX Muay Xtreme gálán való meccset is. Sokat vacilláltam, hogy vállaljak-e muay-thai-t, de a stílusom már ráállt a kick-boxra, és nem mozgok otthonosan a „nyolc végtag művészetében”. Így hát vártam a következő lehetőségre.


Eközben elvégeztem egy alap thai masszázsképzést, ahol a test energiavonalait, és energiapontjait tanultuk meg masszírozni, illetve különböző nyújtógyakorlatokat sajátítottunk el.


A monszun is megérkezett, a nagy esőzések, viharok, mindennapos eseménynek számítanak.


A párom munkát vált, kapott egy jobb lehetőséget, supervisorként fog dolgozni, egy jóval közelebbi étteremben, ami azért nagy megkönnyebbülés, ugyanis minden nap másfél órát motorozik, egy eléggé veszélyes útszakaszon.


Az edzéseket a suli mellett se hanyagoltam el, szinten tartottam magam, közben igyekeztem felvenni a kapcsolatokat az eddigi promoterekkel, hátha tudnak mérkőzést szervezni. Szabó „Végrehajtó” Gáborral is beszéltem, - mivel hosszabb időt kint versenyzett Kínában -, ő pedig felajánlotta, hogy elküldi az adataimat Mr. Wang-nak, a kinti promoterének.


Arthur (aki által sikerült a TopTeam-hez csatlakoznom) beszélt Cor Hemmers-szel, a Glory fejesével, hogy tudnék a bunyózni az augusztus 25.-i shenzeni eseményen.


A héten kaptam a felkérést, hogy bunyóznék-e ismét a WLF-en, ahol Dzhabar Askerovnak is lesz meccse. Az első ajánlat -71-kg-ban lett volna, de mivel 77 kg körül mozgok, túl nagy lett volna a súlyveszteség, így nem vállaltam.


Még aznap kaptam egy másik promotertől a felkérést, hogy ugyanezen az eseményen bunyóznék-e -78-kg-ban Xu Yuan Ging-gel. Ezt már örömmel fogadtam el, és újra motiváltan vetettem bele magam az edzésekben.


A múltkori kínai vízum hosszas procedúrája után már nagyobb kompetenciával kezdtem neki a megszerzéséhez. Begyűjtöttem előre minden dokumentumot, és így nagy valószínűséggel itt helyben megkapom a vízumot.