Vidákovics Patrik - Thaiföldi napló #8

Thaiföldi napló! Vidákovics Patrik ismét bejelentkezik és a legutóbbi mérkőzésén aratott győzelme óta eltelt időszakról mesél nektek rovatunkban!

Thaiföldi napló lead cover

Az utolsó bejelentkezésem után sem volt okunk az unalomra. A kínai mérkőzésem után volt egy házi bajnokság a Top Teamnél, ahol egy jó 90 kg-os kínaival mérkőztem meg. A harmadik menetben egy fejtérddel sikerült rövidebbre zárni a mérkőzést.


Sajnos ez eltelt hónap nem a sportról szólt, mivel az eddigi legnehezebb időszakon vagyunk túl. Edzettem ugyanúgy, mint azelőtt – hogy szinten tartsam magam a következő megmérettetésre – , de mérkőzést nem tudtam vállalni, mert új útlevelet kellett igényelnem a bangkoki nagykövetségen, ami több hét is volt mire megérkezett.



Útlevelem megérkezése után hosszabbítani akartam a turista vízumomat, de a bevándorlási hivatal nehezítette a követelményeket, jóval több dokumentumot kértek el, mint azelőtt. Többszöri próbálkozás után arra a döntésre jutottam, hogy egy napra elhagyom az országot, hogy kapjak egy plusz hónapot.


Így hát másnap hajnalban, egy 8 órás út után „átugrottam” Burmába, majd vissza. Hogy ne legyen több ilyen kellemetlenség, úgy döntöttem, hogy 1 éves tanulói vízumot csináltatok a Top Team segítségével.


Eközben a párom is lebetegedett. Pár milliméteres homoki bolha csípése nyomán 6(!) napig magas lázzal küszködött.


A kellemetlenségeken túl vagyunk, kezdünk talpra állni. Viola munkahelyet váltott, egy közelebbi étteremben lett supervisor.


Én már egy ideje tárgyalok a Kunlun promoterével. Augusztus 5.-re akart volna meccset nekem, de akkor még nem volt útlevelem, úgyhogy várjuk a következő rendezvényüket.



Egy nagyobb megtiszteltetés is ért a TopTeam-nél. Felkértek ugyanis, hogy tartsak kickbox edzést jövő csütörtökön, mivel az edző elutazik.


Nagy örömmel várjuk a Bács-Team-es csapattársamat, Horváth Ádám-ot, aki hasonlóan hosszabb időre tervez kijönni a Phuket Top Team-hez!