Újabb Világbajnok szeminárium Budapesten

Ismételten jó hírrel szolgálhatunk a földharc és a brazil jiu jitsu kedvelőinek! Budapestre látogat a többszörös Világbajnok, Osvaldo "Queixinho" Moizinho!


Két éve tagja az Ares BJJ családnak a budapesti Independent BJJ, és ez idő alatt már több látogatást is tett a klubnál Milton Bastos is, az ARES BJJ egyik alapítója. Ezúttal a család másik oszlopos tagja a többszörös Világbajnok és Pán Amerika Bajnokság győztes Osvaldo "Queixinho" Moizinho érkezik fővárosunkba, hogy egy dupla szeminárium idejére ízelítőt kapjunk a legjobbak ellen tesztelt technikákból.


Osvaldo 2011 óta fekete öves és több világversenyen is bizonyította tehetségét a legnagyobb nevekkel megküzdve. 2014-től zsinórban 4-szer hódítottal el súlycsoportjában a NoGi világbajnoki címet! Gi-ben is halmozta a bajnoki érmeket Világbajnokságon, Pán Amerika Bajnokságon és Európa-bajnokságon is. Többször vívott címmérkőzést az elmúlt hónapokban rohamos léptekben fejlődő ACB JJ égisze alatt.


https://youtu.be/taDmT0pOvmI

Október 24-én 18 órától a BSK termében a 40 eurós részvételi díj befizetése után lesz lehetőség Queixinho-tól tanulni. A 3 órásra tervezett szeminárium Gi és NoGi részből fog állni. További információk a independentbjjhungary@gmail.com címen kaphatók.