West Hungarian Fight - Irány Sopron!

Egy egész napot magába foglaló küzdősport eseményt ajánlunk figyelmetekbe ezen a hétvégén. A célállomás Sopron, az első alkalommal megrendezésre kerülő West Hungarian Fight gála!


Vasárnap 11 órától a soproni Novomatic Arénában startol első alkalommal a West Hungarian Fight elnevezésű küzdősport gála, ahol 5 szabályrendszerben megosztottan láthatnak majd parázs küzdelmeket az odalátogató nézők!


A tervezett 11 órai megnyitó után a tatamikon rajtol majd az esemény, ahol az UWW szabályrendszer szerint rendeznek majd grappling tornát. Becsatlakoznak majd az amatőr MMA küzdelmek a ketrecben is, melyek lebonyolításáért és a szervezésért a HMMAF és a soproni Növényi Sportakadémia  felel.


A grappling és az amatőr MMA után a K-1 és a muaythai rajongói sem maradnak látnivaló nélkül és az estét profi ökölvívással koronázzák meg a szervezők. A soproniak nagy örömére a helyi kedvenc - a nálunk is sokszor bemutatottTóth László is ringbe lép, aki a UBO világszervezet övéért fog boxolni. Ott lesz még a gálán a szegedi Globál Sport Event friss Európa-bajnoka, Magyar Kinga is.


Elöljáróban tehát már most megállítható, hogy egy igazán színes és színvonalas rendezvény vár ránk október 28-án vasárnap a soproni Novomatic Arénában. Aki teheti, látogasson ki a helyszínre és biztassa a magyar harcosokat!