Szombaton itt a VII. VI-GÓ SE Gála!

Az idei VI-GO SE gálán 16 mérkőzés, 9 profi ütközet, holland, szerb és magyar harcosok várják majd a küzdősportok rajongóit!

VI-GÓ SE Gála lead

Meszlényi Gábor idén hetedik alkalommal rendezi meg a VI-GO SE gálát Mosonszolnokon, ezúttal ráadásul a holland FLEX Superfights League-gel közösen.


A koprodukció eredményeképpen pedig a mellett, hogy a helyi kedvencek, mint Farkas László, Timo Szemenyuk, Szabó Kevin, Perger Balázs, Ásványi Ákos és Wéber Kristóf is ringbe lépnek, lesz öt darab profi nemzetközi összecsapás is, holland valamint szerb versenyzők ellen.


-74 kilogrammban Sulejman Agovic csap majd össze a rutinos, egri Tresó Rolanddal. Nehézsúlyban egy hatalmas ütközet lesz Nnadi Kristóf és Nikola Dimkovski párharca, hiszen kettejük háta mögött - hogyha összeadjuk - több, mint 100 profi mérkőzés áll.


Erol Kilicaslan a salgótarjáni Koczán Arnolddal lép majd a szorítóba -86 kilogrammban. Itt lesz ismételten Tolga Meurs aki az előző FLEX budapesti gáláján is ellátogatott hozzánk, ő ezúttal Horváth 'Lovas' Tamással osztja meg a ringet -65 kilogrammban.


A fő meccsen pedig a hazai kedvenc, a friss ISKA nemzetközi bajnok, Meszlényi Gábor néz majd szembe Miralem Ahmetivel!


A rendezvényről az M4 Sport országos TV csatorna és a Szigetköz Magazin is tudósít majd, így jó eséllyel utólag is elcsíphettek valamit a gáláról. Szombaton 17 órától mindenkit szeretettel várnak a mosonszolnoki Arénában! Jegyek a helyszínen is kaphatók lesznek!


Ne hagyjátok ki!




/Forrás: Meszlényi Gábor FB oldala, Kemecsei Bálint/