Next Generation Warriors 8 - A Holland hadjárat!


A Next Generation Warriors 8 gálára most hétvégén egy igen komoly különítménnyel érkeznek Kemecsei Bálinték Hollandiába!

FOTOVERSLAG Next Generation Warriors 02-05-2010

Következzenek Bálint szavai!

"Az eddigi legnagyobb számú magyar különítménnyel érkezünk Hollandiába szombaton, ahol is az aznapi mérlegelés után vasárnap lépnek ringbe a versenyzőink, Utrecht városában.

A Militans MMA, a VI-GO SE és a félegyházi KHSE alakítják ezúttal a rekord, négy fős csapatot, hiszen Lőrik Levente, Szabó Kevin, Farkas 'Nutu' László és Nagy Krisztián képviselik majd a színeinket.

A kihívás igen komoly! Levi egy idáig veretlen holland sráccal, Julius Artist-tal osztja majd meg a szorítót, míg Kevin a WMTA Európa bajnoki övért harcol majd Adam Dannouni ellen.

Nutura egy visszavágó vár Yassine El Amri ellen, akit tavaly ugyanezen a gála sorozaton már megvert az óvári kiválóság. A hazai kedvenc most revansot akar, de Nutu ismét megfogja verni! A legnehezebb csata pedig valószínűleg Nagy Krisztiánra vár, a KHSE vezetője ugyanis a már Enfusion-ben is diadalmaskodó Mourad Rubio-t tervezi legyőzni, és sikerülni is fog neki!

Igen erős csapattal érkezünk tehát, és igyekszünk a hazai szurkolóinkat ás támogatóinkat büszkévé tenni. Érdemes még megjegyezni, hogy ezen a gálán lesz majd Clyde Van Dams visszatérő mérkőzése is, aki egy német Világ- és Európa bajnokot, Jürgen Dolch-ot készül megverni.

Clyde 43 évesen úgy érzi élete formájában van és amellett, hogy a magyar versenyzőket is segíti, még a ringben is igyekszik majd megmutatni, hogyan is kell teljesíteni a legmagasabb szinten.

Az úton természetesen velünk tart Meszlényi Gabó is, a VI-GO SE vezetőedzője és alapítója, valamint elkísér minket Kispál Balázs, akinek sok mindent köszönhetünk mindannyian. Kivételes nap lesz ez!"