House Of Champions


Ezen a hétvégén ismét egy nívós külföldi rendezvény, a hollandiai House Of Champions gála kapcsán szoríthatunk magyar harcosoknak!

Egészen pontosan három harcos képviseli majd a magyar színeket a gálán, melynek főtémája a Magyarország Vs. Hollandia K-1 torna, ahol is három top holland versenyző lép majd ringbe három top magyar harcos ellen a főmeccseken.

Ha emlékeztek, volt már nálunk hasonló témájú gála. Nem titok, hogy ez inspirálta a mostani, House Of Champions rendezvényt, melynek főszervezője az a Danny Hoving, aki maga is részt vett a budapesti tornán!

Ezúttal az amatőr magyar bajnok Lőrik Levente, az ISKA nemzetközi profi bajnok Meszlényi Gabó és a profi magyar bajnok Vidákovics Patrik képviselik majd nemzetünket a Hollandia keleti részén található Westervoortban!

Lőrik Levi kivette részét a márciusi sikerekből is, hiszen a Next Generation Warriors 8 rendezvényen, Utrecht-ben ő is győztesen hagyta el a szorítót. Azon a gálán négy magyar harcosból hárman is diadalmaskodtak, így csak remélni lehet, hogy az arány ezúttal is hasonlóan jó, ha nem jobb lesz!

A kihívás hatalmas, három nagyon komoly ellenfél vár a srácokra, de ők készen állnak és mindent meg fognak tenni a győzelemért!

Szurkolásra fel!

/Köszönjük az információkat Kemecsei Bálintnak, a Militans MMA vezetőjének!/