Harcosok Klubja 14 - Dudok Károly vs Lukáš Šeršeň

Október 11-én jön az újabb Harcosok Klubja gála a budapesti aTerem-ben. Ebben az írásunkban rövid interjút olvashattok az est két főszereplőjével, akik a WAKF A-PRO Senior világbajnoki övéért szállnak majd ringben.


harcosokklubja14


- Szia Karcsi! Mesélj kicsit magadról kérlek. Mutasd be röviden eddigi pályafutásodat az olvasóknak.


- A pályafutásom 1990-ben kezdődött Taekwondo-val. 1993-tól ju jitsu-val folytattam, majd 1997-től jött a thai box, mellette némi ökölvívással. 2010-től saját csapatom van, a Spartan Fightclub. 2012 óta vagyok a szövetség elnöke. Mérkőzéseim nagy része az 1990-es években volt, utolsó tétmeccsem pedig pont két éve vívtam.


- Folyamatosan edzésben vagy, netán külön erre e meccsre rázod fel kicsit a formádat?


- Felkészülésemet teljesen komolyan veszem - heti 4-5 szakmai edzés mellett rendszeresen futok, erősítek. A csapatommal is folyamatosan edzésben vagyok, de ez teljesen mást kíván. Edzőmmel, Gazdag Imrével, illetve nehézsúlyú csapattársaim segítségével készülök.


- Mit tudsz az ellenfeledről, Lukáš Šeršeň-ről? Készülsz rá külön valamilyen módon?"


- Šeršeň alapvetően Kick-box versenyző. Láttam már személyesen és van róla több információm is. A 2000-es évek elején több nagy tornán szerepelt sikeresen, legjobb tudomásom szerint pedig a legnagyobb kick-boksz szervezetnél világbajnok is volt.Több videót is elemeztünk az edzőmmel és ezek alapján készülünk. Gondolom ő is készül belőlem, de ez így van rendjén.


Köszönjük és sok sikert kívánunk Október 11-re, a Harcosok Klubja 14 gálán esedékes címmérkőzéshez!


LukasSersen

Lukáš Šeršeň

Az alábbiakban a 28 éves cseh Lukáš Šeršeňnel (33-0-15, 25 KO), a harcosok klubja 14 főmérkőzésének egyik résztvevőjével készített rövid interjúnkat olvashatjátok.


- Szia Lukáš! Mesélj kicsit magadról - harcoltál már nálunk?


- Igen, 2013-ban az amatőr kickbox VB low-kick kategóriájában első helyezett lettem. Egyébként sok barátom van Magyarországon. Nagyszerű nemzet vagytok! :)


- Hogy készülsz a mérkőzésre? Folyamatosan formában tartod magad vagy külön programmal rázod fel a formád a budapesti összecsapásra?


- Egész évben edzem, heti több alkalommal is. A küzdősportok mellett még fitness kickboxot és aerobicot is a cardio miatt. Egy-egy meccse előtt az edzéseim egyszerűen hosszabbak lesznek és jobban az adott ellenfél stílusára fókuszáltak.


- Mit vársz a meccsről, mire számítasz ellenfeledtől?


- Nagyon tisztelem, ahogy minden eddigi ellenfelemet. Egy kemény meccsre számítok tőle. Azt szoktam mondani, hogy a szerencse 90%-ban kemény munka és sokszor az nyer, akinek keményebb az akarata, jobban akarja.


Köszönjük és sok sikert kívánunk Október 11-re, a Harcosok Klubja 14 gálán esedékes meccshez!