Bemutatkozik a Cutler Fight Team

cutler-logo-ellenfelem


Az e heti csapatbemutatónk vendége a debreceni, Kálucz Martint és Fényes Zsoltot is soraiban tudó Cutler Fight Team, akiket Hutai László edző jóvoltából ismerhettek meg.


Hutai László vagyok 20 év  Kick-box, Box, és 3 év MMA edzői tapasztalat után (Fontana Kick-box, DVSC Boxing, Hungarian Pitbull Fighters)  Horváth (Bambusz) Tibor barátommal  2012.11.26-án alapítottuk  meg az első saját edzőtermünket a Harcosok Klubját Debrecenben.  A Cutler Gym felkérésére csatlakoztunk a csapatukhoz. Így lettünk 2014.04.06 -tól Cutler Fight Team.


Cutler Fight Team 2014.04.06 alakult azzal a céllal, hogy olyan sportolókat, harcosokat neveljen ki, akik mind az életben, mind a hazai és nemzetközi MMA és K-1 versenyeken eredményesek akarnak lenni. Egyesületünk Magyarország második legnépesebb városában, Debrecenben működik. Itt található Kathi Béla erőemelő és testépítő világbajnok nevéhez köthető, az ország egyik legsokoldalúbban felszerelt terme, a Cutler Gym. A terem részét képezi a magas színvonalú gépparkkal rendelkező konditerem, a crossfit terem és csapatunk küzdősport terme. Az adottságok lehetővé teszik a komplex szakmai munkát, ami a technika fejlesztésén, edzésen felül, az erő és állóképesség növeléséhez szükséges.


Csapat


A csapat vezetőedzője, szakmai irányítója Hutai (Hutus) László, kick-box edző. László több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, számos nemzetközi versenyeken kiemelkedő sikereket elérő sportoló készült fel az ő segítségével. Személyével összefogja a csapatot. Mellette Fényes Zsolt edző, a földharc és MMA technikák oktatója, aktív versenyző segíti a csapat munkáját.


Főversenyzőink: Kálucz Martin, Borbély György, Fényes Zsolt, Végh Sándor és Rácz Irén. De számos kiváló tehetséges versenyzőnk van. A honlapunkon: www.cutlerfightteam.hu mindenki megtekinthető.


cutler-team-ellenfelem


Háttér


A magas színvonalú szakmai felkészültségen felül anyagi és kapcsolati háttér építésére is nagy hangsúlyt fektet az egyesület.


Fő támogatónk, a Cutler Gym, Magyarország legismertebb és szakmailag legmagasabb színvonalú edzőterme. A klub elnöke Wachter István, vállalkozó, egy nagy múltú biztonságtechnikai cég tulajdonosa, a Cutler Gym edzőterem társtulajdonosa. Alelnöke Monoki Nándor, az ország egyik legnagyobb elem-elemlámpa és fényforrás disztribúciós cég tulajdonosa, sikeres üzletember.


Célok


Egyesületünk célja egy olyan sportközeg megteremtése, ahol a hobbi és a versenysport egymást segítve képes működni. Nagy hangsúlyt fektetünk a csapat egzisztenciális és anyagi hátterének megteremtésére, amit főleg nemzetközi versenyeken való sikeres szerepléssel próbálunk elérni.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="2219,2218,2216" orderby="rand"]

Elérhetőségünk: Debrecen Ötvenhatosok Tere 6/a  Email: cutlerfightteam kukac gmail.com  Web: www.cutlerfightteam.hu  Facebook: Harcosok klubja és Cutler Fight Team. Mindenkit várunk szeretettel.


https://www.youtube.com/watch?v=qFO00JJZh_M


Bemutatnád Te is a csapatod? Várjuk jelentkezéseitek itt vagy a Facebookon.


cutler-plakat-ellenfelem