Harcosok Klubja 14 -Dudok Károly a WAKF világbajnoka!

Tegnap este az aTerem Harcművészeti Központban tartották a Harcosok Klubja Versenysorozat 14. gáláját, melyet természetesen az ellenfelem.hu szerkesztősége is a helyszínen tekintett meg. Telt ház, kemény mérkőzést és remek hangulat volt, minden adott volt, hogy egy tökéletes estét zárjanak a rendezők, és hogy a nézők pedig egy izgalmas estét tölthessenek el.


harcosokklubja14


Az est fénypontjának szánt mérkőzés azonban beárnyékolta a Harcosok Klubja 14 gálát. Történt ugyanis, hogy a cseh Lukas Sersen-t hiába várták a szervezők, ő nem jelent meg a megbeszélt időpontban, ami este 19 óra volt. A szabályok szerint ilyenkor 1 óra haladékot kell még adni a versenyzőnek, Sersen azonban az 1 óra leteltével sem tűnt fel az aTerem-ben. Így meccs nélkül, de Dudok Károly lett a WAKF világbajnoka a szabályok értelmében!


A rendkívül sportszerűtlen esetről Kispál Balázs, a Harcosok Klubja Versenysorozat főszervezőjének közleményét nálunk olvashatjátok először:




"A tegnapi rendezvényünk kiváló hangulatban telt, nagyszerű mérkőzéseket láthattunk, mindenki odatette magát a ringben! Egy dolog árnyékolta be, hogy a tegnapi napunk igazi örömünneppé váljon ez pedig az volt, hogy Lukas Sersen nem jött el a rendezvényre, így a WAKF szervezet előírásai alapján mérkőzés nélkül nyerte el Dudok Károly az A-PRO K-1 világbajnoki övet. Lukas Sersen távolmaradása számunkra érthetetlen és felfoghatatlan. Tegnap sem a mérkőzés supervisora, sem pedig Horváth Ferenc a WAKF szervezet magyarországi vezetője nem tudta elérni Lukas Sersent. Október 10-én pénteken délután a Harcosok Klubja facebook oldalára írt egy korábbi bejegyzésünkre egy kommentet!!! Sersen úr, hogy semmi információja nincs a másnapi rendezvényről.Természetesen mi minden információt elküldtünk neki ismételten. A WAKF szervezetnek megírtuk a történteket, várjuk a vizsgálat eredményét. A következő rendezvényünket december 20-ra szervezzük, ezen a gálán szeretnénk Dudok Károlynak ismét lehetőséget adni a küzdelemre. Akár Sersennel, akár egy másik külföldi ellenféllel szemben."


Üdvözlettel: Kispál Balázs