Harcosok Klubja 14 - Szalontai vs Bakacs

Pontosan egy hét múlva ilyenkor már bőven zajlani fog a Harcosok Klubja versenysorozat 14. rendezvénye. ahol természetesen az ellenfelem.hu is ott lesz, amellett, hogy beszámolunk majd a gála minden fontosabb eseményéről, átadjuk a nyereményjátékunk fődíját a Semmy Schilt által dedikált kesztyűk valamelyikét. Sorsolás október 8-án, azaz szerdán sorsolunk ki. A kesztyűkért külön köszönet jár a NoRules Hungary és a Predator Fight Gym csapatának!




[caption id="attachment_1654" align="aligncenter" width="504"]A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk[/caption]

Addig is azonban üssük el az időt azzal, hogy megismerjük a gála főszereplőit. A múlt héten már bemutatkozott Nektek a főmérkőzést vívó két harcos, Dudok Károly és Lukas Sersen, most pedig újabb párosítást veszünk nagyító alá, mely a Szalontai Gergő vs Bakacs Dezső páros lesz.


 

Elsőként a Red Corner Fight Club-ban pallérozódó Szalontai Gergő következzék:


- Mit tudsz ellenfeledről, Bakacs Dezsőről?


- Láttam pár meccsét az ellenfelemnek, de kimondottan nem készülök rá. Próbálom hozni a saját bunyómat aztán majd meglátjuk! Azt megígérhetem, hogy kemény csata lesz. :) Megteszek mindent a győzelemért!


- Hogy készülsz a mérkőzésre?


- Heti 6-8-at edzek, délelőtt funkcionális erősítések, futás, úszás. Az esti edzéseken pedig a dolgok technikai/taktikai részével foglalkozunk, sok sparringgal!


- Nagy ütemben fejlődik a Harcosok Klubja versenysorozat, és egyre népszerűbbek a gáláik. Te hogy látod belülről, mint versenyző?


- Majdnem a kezdetektől részt veszek a Harcosok klubja rendezvényein  és örömmel látom hogy egyre színvonalasabb és keményebb mérkőzéseket sikerül megszervezni a gálákra. Szeretek itt bunyózni. Mindig kitűnő a hangulat a mérkőzéseimen. Itt szeretném megköszönni a közönségnek a sok szurkolást és biztatást. Most  sem fogok csalódást okozni! :)




[caption id="attachment_1232" align="aligncenter" width="363"]harcosokklubja14 Harcosok Klubja 14, Október 11[/caption]

A párosítás másik résztvevője a pécsi Bakacs Dezső lesz, akinek sűrűre sikeredett az elmúlt időszak, egy zágrábi torna után, önbizalommal tele készül Szalontai ellen, de erről meséljen ő maga:


- Úgy tudjuk nagyon jól sikerült a zágrábi torna. Mesélj erről olvasóinknak!


- Igen. Szeptember 27-én Zágrábban, az FFC szervezet által szervezett 8-as torna résztvevője voltam. Ide Brunner Tihamér menedzsmentjével kerültem be. Ezúton is szeretném neki megköszönni a lehetőséget. Ezen a tornán 2 szerb és 1 horvát származású harcossal mérkőztem meg.  Mind a három mérkőzést sikerült megnyernem. A meccsek során próbáltam a technikai és taktikai elképzeléseimet megvalósítani, olykor több-kevesebb sikerrel, de mindenesetre én úgy gondolom, hogy sikeresen zártuk a rendezvényt.


- Szerepeltél már korábban Harcosok Klubja gálán. Milyennek látod belülről a rendezvényeiket, mint versenyző?


- Igen, volt már szerencsém megtapasztalni. Nagyon színvonalas gálasorozatnak tartom, nagyszerű harcosokkal és rendkívül hálás közönséggel.


- Hol és kikkel készülsz a mérkőzésre?


- Természetesen otthon, Pécsen a saját csapatom, a Garuda Team berkei alatt zajlik a felkészülésem. Edzőmmel, Horváth László "Fülessel" mindent megteszünk, hogy eredményes is sikeres felkészülésünk során, rendkívül jó közönség meccset vigyünk a nézők elé, és persze sikerrel zárjuk a verseny napját.




 Köszönjük és sok sikert kívánunk Október 11-re, a Harcosok Klubja 14 gálán esedékes meccshez!