Heti összefoglaló

Eljött a heti összefoglalónk ideje, igyekszünk a heti történésekből ismét egy kerek képet adni azoknak, akik esetleg valamiről lemaradtak. Ez a hét sem szűkölködött eseményekben és magyar sikerekben.


IMG_0866


A hetet azonnal egy jó hírrel kezdtük, a Harcosok Klubja Versenysorozattal közös játékunkat megtoldottuk egy plusz nyereménnyel, ami nem mást, mint Semmy Schilt által dedikált kesztyű, amit az egyik szerencsés a jegye mellé nyerhet meg, azok közül, akik megosztják az esemény plakátját tartalmazó bejegyzésünket a Facebookon, a játék október 8-ig tart.




[caption id="attachment_1654" align="aligncenter" width="504"]A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk[/caption]

 

Még hétfőn ajánlottuk figyelmetekbe a III. Nyílt Szenior Kempo Bajnokságot, azaz más szóval a mesterek csatáját. Komoly küzdelmek vannak kilátásban, érdemes lesz tehát október 19-én Szentendrére ellátogatni.


Közzétettük az érdi Nyílt, Grappling és Amatőr MMA Bajnokság eredményeit is, Papp Valér, az MGPSZ elnökének jóvoltából.


Újabb klubot tudtunk nektek bemutatni az ellenfelem.hu-n, ezúttal a budapesti Red Corner Fight Club volt a "vendégünk" Dudás Attila jóvoltából.


10360705_296241650550915_6507836229800308154_nSzerdán indult a Sárközi Robi vezette csapat az idei második kínai túrára, Robival még az indulás előtt a repülőtéren beszéltünk telefonon. Azóta sikeresen megérkeztek természetesen, sikerült az időeltolódással is megbarátkozniuk a srácoknak, és holnap már csatába megy Szabó "Végrehajtó" Gábor és Imre Zsolt. Szorítunk a srácoknak!


Újabb részt mutattunk be a phuketi álomból, melyben – az első és második fejezet után – most helyszíni látogatást teszünk a Phuket Top Team-nél és tovább követjük Rob Lisita történetét. Egy kis lazításhoz kiválóan alkalmas estére vagy edzés utánra.


A hétvége egyik legütősebb rendezvényéről is hírt adtunk, ami nem más volt, mint a hatvani Harcosok Éjszakája gála, melynek egyik húzó párosítása a Petrovszki Attila vs Dietz Gusztáv találkozó volt, MMA szabályrendszerben. A mérkőzést végül Guszti hamar rövidre zárta, egy perc sem telt el, és egy szép lábfeszítéssel feladásra kényszerítette Petrovszkit. Guszti mérkőzés után nyilatkozott nekünk:


10407704_1500991476847618_7012703678488634652_n




"Szeretném megköszönni ezúton is még egyszer mindenkinek aki szurkolt nekem. Akik ugye személyesen is megtiszteltek a figyelmükkel, azoknak külön is természetesen! Volt egy anyuka, aki miattam lekéste a vonatot és a kisfiával az állomáson aludtak.. de azt írta nekem közben, hogy egyáltalán nem bánja, mert a kisfia hatalmas élménnyel gazdagodott! Nekik is, külön is még többször! Sikerült amit elképzeltem, nem mondom hogy hibátlanul végrehajtani, de szerettem volna gyorsan megoldani és sikerült is. Előszeretettel használom ezeket a bokafeszítéseket! Rendkívül hatékony tudom, kaptam belőle már én is párat! Most viszont a sarkam, Horváth Imi Mester tanácsára hasra fordultam vele, elkerülendő a múltkori, bécsi hibámat és hát valóban effektívebb volt a feszítés is és nem tudott hatékonyan visszatámadni sem! Köszönöm az ellenfelemnek is a részvételét, helytállását! További sikeres versenyzést kívánok neki! Tisztelettel köszönöm mindenkinek, szívem szerint az ellenfelem.hu olvasóinak dalban köszönném meg, de azt hiszem mindenkinek jobb ha maradok a feszítéseknél! Egy hónap múlva megyek Bécsben újra, egy szintén nagyon ügyes bunyóssal! Remélem ott is sikerül annyira hatékonyan dolgozni mint tegnap és akkor ott sem lehet gond. Maradok tisztelettel!"



A hét sem telhetett el anélkül, hogy ne szoríthattunk volna külföldön mérkőző magyar harcosért, ezúttal a poprádi WKN Simply The Best gálán Habash Antoine és Szőke Tibor lépett ringbe. Antoine pontozással győzött, Szőke Tibinek sajnos nem sikerült. Radovan Kulla ellen lépett szorítóba, két hete volt felkészülni, mivel Kulla eredeti ellenfele lemondta. Büszkék vagyunk a fiúk teljesítményére!


Folytattuk a Harcosok Klubja Versenysorozat következő gálájának párosításait, ezúttal a Szalontai Gergő vs Bakacs Dezső párossal olvashattatok interjút. Ne feledjétek, kevesebb,mint egy hét múlva már következik a gála!


Végül pedig egy felhívást intéztünk hozzátok, mégpedig hogy folytathassuk sikeres terembemutató sorozatunkat, és ösztönözzünk benneteket, hogy a Ti klubbotok is felkerülhessen az ellenfelem.hu oldalra, és több ezer sportrajongó ismerhesse meg bajnokaitok vagy épp fiatal tehetségeitek.


csapatok


Kövessetek mindet a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség