Heti összefoglaló

Heti összefoglalónkat azzal kezdenénk, hogy köszönetet mondjuk Nektek - csatlakozott hozzánk a 2000-ik követő is, és a kedvelőink, barátaink száma azóta is szépen gyarapszik. Nagy öröm ez számunkra, hiszen a Ti véleményetek és aktivitásotok a mi munkánk bizonyítványa! Úgy néz ki, hogy jó úton járunk, azt a bizonyos "lécet" mindig feljebb rakjuk. Vissza nem lépünk, ezt megígérjük!


IMG_0866


A hetet egy rövid interjúval indítottuk Éltető Daniellával, aki az előző hétvégén a Svájcban rendezett Fight 4 Glory gálán profi világbajnoki címet szerzett. Nem győzünk elégszer gratulálni neki! Szép volt Daniella!


fight4glorywkuthaichampdaniella


A következő hét végén lesz a Muaythai Mania gála sorozat következő, 5. rendezvénye, melyről Skrobár Róbert, a rendezvény szervezője mesélt nekünk. A gálát 25-én, szombaton rendezik Szentendrén. Garantáltan ütős rendezvény lesz!


A heti csapatbemutatónk keretein belül ezúttal a Gracie Barra Farkasok voltak a vendégünk. Őket Molnár Gábor edző jóvoltából ismerhettétek meg oldalunkon! Köszönjük! Várjuk a Te csapatod jelentkezését is itt vagy a Facebookon!


Szerdán beszámoltunk arról is, hogy a híres, magyar származású bokszoló, Frazier és Ali egykori ellenfele, Bud Spencer filmek sztárja, Joe Bugner szívroham után lábadozik.


Csütörtökön egy rövid írással emlékeztünk meg a 11 éve elhunyt legendás Papp Lászlóról.


papplaszlo2


A héten az Esések Iskoláját is bemutattuk Nektek, akik a biztonságos, sérülésmentes eséstechnikák tanítására, továbbfejlesztésére specializálódtak, megoldást kínálva sportágaknak és bármely korosztálynak. A módszer megalkotója, Dobrotka Béla volt segítségünkre ebben egy nagyszerű írással.


Heti interjúnk alanya ezúttal Szepesi Csenge volt,  aki egy szép napon egy véletlen – vagy nagyon is sorsszerű – pillanatban a karatéba botlott. Mire észbe kapott, már az edzőteremben volt. Aztán jött az első verseny, a második, Magyar Bajnokságok, az első Európa Bajnokság és a többi. Csenge pedig megállíthatatlanul menetel előre.


szepesikaratetabor


Magyar sikerekben természetesen ez a hét sem szűkölködött: a Londonban zajló IBJJF Nemzetközi Open-en hódítottak a magyar jitsusok. Szabó Gyula kategóriájában GI-ben harmadik, No-gi abszolút kategóriában ezüstérmes lett, Szűcs Kristóf ARANYÉRMES kategóriájában, míg az Open-en a második helyen végzett, ezenfelül Kristóf NoGi-ben is a dobogó tetejére állt, míg szintén NoGi-ben Lakatos Sándor harmadik, Cselőtei Tamás és Szabó Gyula pedig súlycsoportjában ezüstérmesek lettek. De a kiutazó csapat női tagja, Krifka Anita is dobogóra állhatott! Gratulálunk nekik még egyszer!




[caption id="attachment_1993" align="aligncenter" width="394"]ermek Szűcs Kristóf érmei Londonból[/caption]

A héten az ellenfelem.hu életében is újabb siker következett be, azon felül, hogy a harcos közösségünkhöz csatlakozott a 2000-ik követő is, egy újabb partnerrel gazdagodtunk. Oldalunk ezentúl szakmai együttműködést folytat majd a Faceportal oldallal! Ennek következtében lesznek olyan cikkek és témák, melyek mindkét oldalon elérhetőek lesznek. Nagy öröm, és szakmailag komoly elismerést jelent számunkra!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség