Heti összefoglaló

Mozgalmas hetet zárt a magyar sportélet, és az ellenfelem.hu szerkesztősége is. Számos sportágban, és számos helyszínen álltak helyet sportolóink az elmúlt napokban, mi pedig a háttérben azon dolgoztunk, hogy ne maradjatok le semmiről!


IMG_0866


Amellett,hogy a hírek begyűjtésén és szerkesztésén dolgoztunk, a héten 2 (!) világsztárral is interjút készítettünk. Az egyik személyéről már értesülhettetek, aki nem más, mint az élő BJJ legenda, Roger Gracie,akivel Bécsbe érkezése után beszélgettünk hosszasan. A vele készült interjúnkat természetesen hamarosan olvashatjátok. Ezúton is köszönjük a segítséget Orlando Neto barátunknak!


image


A másik világsztárunk nevét egyelőre titokban tartanánk, de hamarosan az ő kilétére is fény derül. Annyit elárulhatunk, hogy az MMA világának egyik meghatározó figurája, akiről meglepő dolgok derülnek ki az interjúban!


A háttérmunkák mellett azért zajlottak az események a honlapon is, így a héten megismerkedhettetek a Fontana SE csapatával, a "bajnokok műhelyével".


Szerdán aztán megkezdődött Bilbaoban a Kickbox EB, melynek minden mozdulatát végig követtük a héten, és minden minden magyar eredményről beszámoltunk. Az összesített eredménnyel sem lehetünk elégedetlenek, hisz 2 Európa bajnokkal is gazdagodtunk Spanyolországban! Gratulálunk mindenkinek!


Közben a Junior Judo Világbajnokságon is szoríthattunk a magyar versenyzőkért, és innen sem jövünk haza üres kézzel, Tóth Krisztián ugyanis világbajnok lett! Szép volt! Gratulálunk!


toth


Nem csak külföldön, itthon is zajlottak az események, Kecskeméten a FILA Pankration World Championship is számos magyar sikert hozott, köztük sok aranyérmet is. A részletes eredményekkel a napokban jelentkezünk majd.


A szentendrei Muay Thai Mania 5 is lezajlott rendben, erről pár képet is közöltünk a Facebookon, elsőként. Az eredmények pedig:




  1. Varga Gyula vs. Dobos Mátyás: Varga győz egyhangú pontozás

  2. Horváth Lovas vs.Tamás Varga András: Horvát győz KO.

  3. Majzik Norbert vs. Kisfalvi Milán :Majzik győz leléptetés

  4. Horváth Tamás vs. Bereczki Dominik: Bereczki győz feladás

  5. Berényi Roland vs. Sebők Máté: Berényi győz KO.

  6. Kiss Sámuel vs. Albrecht Péter: Albrecht győz KO.




Összesítésben a debreceni csapat 4-2 arányban nyerte a csapatmérkőzést! Gratulálunk!


Szakmai írással sem maradtunk adósok a héten, ezúttal a legendás harcos, Buakaw technikai repertoárját és edzését elemezgettük.


Eseményt is ajánlottunk a héten, amik közül két földharc verseny is kiemelkedik, az egyik a Nyílt Sport-JuJitsu Magyar Bajnokság lesz a Magyar Sport-Jitsu Szövetség és a Jászsági Harcművészeti Akadémia szervezésében, a másik pedig a Global Grappling versenysorozat következő állomása, a III. Szeged Grappling Bajnokság, mely a sorozat egyik legnépszerűbb állomása minden évben.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség