Jön a IX. Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa!

Idén kilencedik alkalommal rendezi Egerben az Agria Kempo SE a Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa nyílt felnőtt és junior harcművészeti viadalt.


A sportesemény elsősorban a küzdelmekről szól,  Grappling  gi és nogi fogásnemben, kesztyűs B-full contact Viadal, A-full contact Viadal, pusztakezes full-contact Viadal, valamint MMA Viadal versenyszámok közül választhatnak a versenyre érkező nevezők.


A lassan egy évtizedes múltra visszatekintő versenyt a folyamatos fejlődés jellemzi, mind a versenyzők, mind a nézők számát tekintve. Fontos megjegyezni hogy más harcművészeti és küzdősport stílusok képviselői is évről évre egyre nagyobb számban fordulnak elő ezen a rendezvényen tovább öregbítve és ismertebbé téve a ZBK Kempo Eger Kupa jó hírét és elismertségét. A verseny végén az immár védjeggyé váló gálamérkőzések kerülnek megrendezésre, ahol egy profi gálához hasonlóan felkonferálva, bevonuló zenével vonulnak be a versenyzők a küzdelmek előtt.


Az idei versenyen 30 klub mintegy 134 versenyzője adta le a nevezését az Eger Kupára, így borítékolható, hogy a sportesemény izgalmakban és látványos, szoros küzdelmekben bővelkedik majd.


A nívós sporteseményre szeretettel várnak minden érdeklődőt november 2-án, Egerbe, az Eszterházy csarnokba reggel 9 órától.


IXZBKEgerKupa