Fight Night Hungary - Birics Tamás interjú

Gorbics_Gabor-vs-Birics_Tamas

November 16-án két, a hazai viszonylatok között tán legismertebb harcos csap ismételten össze, amikor is a Fight Night Hungary soron következő gáláján másodjára találkoznak majd. Pörgős, kemény év van Görbics Gábor mögött, de Birics Tamás éve sem nevezhető sétagaloppnak. A gála előtt mindkét harcost megkerestük, hogy a lassan a hátunk mögött tudható évről, élményeikről, benyomásokról, a meccsel kapcsolatos motivációjukról és terveikről faggassuk őket.


- Szia Tamás! Mesélj egy kicsit az évről! Hogy élted meg, így visszatekintve milyen volt eddig?


- Sawasdee krab! :) Sziasztok! Rengeteg tapasztalatot hozott az idei év. A jó élmények mellett igen, voltak sérülések is, de ezeket meg kellett élnem, hogy jobbá formáljanak.


- Melyik meccsed volt a legnagyobb kihívás idén?


- Mindig a következő meccs a legnagyobb kihívás!


- Mi motivál leginkább ismételt találkozótok kapcsán? Milyen fókusszal, mentalitással vágsz neki a küzdelemnek?


- Tanítványok és Barátok… Amikor Gábor kezét emelték fel a Fight Code címéért, akkor nagyon haragudtam magamra. Mindent megtettem, de nem volt elég! Titokban, a Re-Gym Újbudai edzőterméből,  ezután a meccs után csinálták a Tanítványaim és Barátaim a bevonuló zenémet. A céljuk az volt vele, hogy hamarabb átlendüljek a csalódottságomon, és gyorsan újra a ringbe csábítsanak. Ők bátorítottak akkor a legjobban. Éreztették, hogy felnéznek rám és most miattuk fogok még elszántabban küzdeni, a World Combat Games- győztese ellen.


- Vannak még tervek az idei évre vagy már csak jövőre láthatunk a novemberi meccs után?


- Egyelőre November 16 estéjére koncentrálok. Folyamatosan gondoskodik fejlődésemről, Rehák György a Re-Gym központi edzőtermében és továbbra is keresni - várni fogjuk a meccs lehetőségeket. Szöllős Imre, immáron az Gym City Office-ban edzi a fizikumomat.


Köszönöm a lehetőséget, hogy újra összecsaphatunk Görbics Gáborral. Úgy tudom lesz lehetőség visszanézni a Fight Night Hungary gáláját a Sport1 csatornáján, de aki teheti, jöjjön szurkolni a Barba Negra Music Club-ba, mert nagy bunyó lesz az biztos!


Köszönöm az érdeklődését az olvasóknak és ellenfelem.hu-nak! Khob khun krab!