FNH – gála utáni villáminterjú Rehák Györggyel

LeyerRehakHabash-ellenfelem

A gáláról írt összefoglalónk alapján nem titok, hogy szerkesztőségünknek nagyon tetszettek a Fight Night Hungary-n látottak, azonban szerettük volna a kérdésben leginkább illetékes személy meglátásai felől érdeklődni, hiszen ki látna be jobban a kulisszák mögé és ki tudná megítélni az esemény valódi sikerességét leginkább, mint Rehák György?


ellenfelem.hu: - Nagyon friss még az élmény, de hogy ítéli meg a tegnapi estét?


Rehák György: - Rendkívül eredményes, kiváló hangulatú gála volt a tegnapi! Végre valami olyan, mint régen! Telt ház, minőségi meccsek, hazai kíváló és eredményes magyar küzdősportolók, hangulatos környezetben! Ez mind, a ReGym Fight Night Hungary gáláján!


e: - Marad ez a helyszín, esetleg még nagyobb helyszín meghódításával próbálkozik majd a Fight Night Hungary?


RGY: - Bevált a Barba Negra. Magasabb szintre értünk és most itt szeretnénk tovább erősődni! Remélem a támogatók is kedvet kapnak, azonosulni tudnak a rendezvény színvonalával. Fejlődünk! Jövő év márciusában pedig folytatjuk, ugyanitt és ha lehet, még jobb mérkőzésekkel!


e: - Mi a következő lépcső Antoine számára?


RGY: - Antoine az év hátralévő részében már pihenni fog, de ma már kaptam két felkérést számára 2015 februárra, nemzetközi tornára! Mozgalmas lesz a következő verseny éve is, úgy látszik, de hát pontosan ez az, amit szeretnénk!


e: -Láthatjuk valamikor a gálát esetleg a televíziók műsorán?


RGY: - Igen! A Fight Night Hungary a Sport 1 és Sport 2 csatornák műsorán is látható lesz, méghozzá az alábbiak szerint:


Sport 2, November 19 (szerda), 22.45
Sport 1, November 20 (csütörtök), 09:00
Sport 2, November 20 (csütörtök), 14.30

Köszönjük az interjút és további sok sikert kívánunk a gálához, versenyekhez mind a ReGymnek, mind pedig a versenyzőknek!