Heti összefoglaló

A világsztárok hetének is nevezhettük volna az utóbbi 7 napot az ellenfelem.hu-n, hiszen ezen a héten 2 olyan emberrel is interjút olvashattatok, akik egyrészt szakmájuk kiválóságai, és elismert művelői, másrészt pedig elsőként Magyarországra -még ha csak virtuálisan is, de - mi hoztuk el Nektek őket. Firas Zahabi-ról és Roger Gracie-ről van természetesen szó, de volt rajtuk kívül is rengeteg érdekesség a héten, nézzük is akkor sorban őket.


IMG_0866


Hétfőn amellette, hogy végig futottuk a Muay Thai Mania 5 gála eredményeit,  este az ellenfelem.hu szakértőjének, Bóna Krisztinának az írásán keresztül betekintést nyerhettetek abba, hogy miért is olyan fontos dolog a sportpszichológus a küzdősportok terén (is), és mi az a sportpszichológia valójában.


Kedden a Kálucz Martint és Fényes Zsoltot is soraiban tudó Cutler Fight Team volt a heti csapatbemutatónk főszereplője, a debreceni klubot Hutai László, edző mutatta be oldalunkon.


Szerdán aztán elérkeztünk az első világsztárunkhoz, aki nem más volt, mint GSP és más remek harcosok sikerének kovácsa, aki valójában is mesteri szinten űzi az MMA-t, Firas Zahabi! Firas-szal készült interjúnk nem csak itthon volt sikeres, hanem az angol verziónkat több külföldi oldal is lehozta tartalmai közt, míg Firas egy személyes üzenetben köszönte meg nekünk, és gratulált a kész anyag minőségéhez! Mondanunk sem kell, hogy ez mennyire nagy büszkeséggel töltött el minket! :)


01_firas_zahabi


Csütörtökön, igaz nem elsőként, de hírt adtunk arról, hogy jön egy legendás összecsapás, a Birics Tamás vs Görbics Gábor visszavágója, méghozzá nem is kell rá olyan sokat várnunk, hiszen november 16-án a Fight Night Hungary soron következő gálájának programjában kap helyet ez a mega-párosítás, emellett persze több Re-Gym csillag is szorítóba lép majd, úgy mint Balajti Bianka és Habash Antoine, aki ráadásul egy címmeccs keretein belül teszi mindezt.


Gorbics_Gabor-vs-Birics_Tamas


Pénteken aztán következett ismét egy olyan ember, akivel mi készíthettünk elsőként interjút hazai médiától, ő pedig nem más volt, mint Roger Gracie, aki többek közt következő mérkőzéséről is ejtett pár szót a vele készített interjúnkban. Roger-től szintén pozitív visszajelzéseket kaptunk már ott a helyszínen, a történet margójára írnánk még, hogy az interjút este 11 után készítettünk, közvetlenül a repülőjének landolása után, látszólag fáradtnak tűnt, mindezek ellenére végig készséges és nagyon barátságosan viselkedett, cseppet sem érzékeltetve velünk, hogy egy 10-szeres bjj világbajnokkal ülünk egy asztalnál, mindenféle "sztáros" dologtól mentes, igazi profi! Ebből az interjúból is készült természetesen angol verzió, és szintén megjelent jó néhány külföldi oldalon is.


image


Érmek nélkül sem telhet el hét mostanában, és ezek többségét az elmúlt időszakban a cselgáncsozóink szállították. Értük most az Abu Dhabi-ban megrendezett Judo Grand Prix alkalmával szoríthattunk, és nagy büszkeséggel töltve írhatom, hogy a dobogó mindhárom fokára jutott magyar versenyző. Nézzük sorban: Joó Abigél bronzérem, Csernoviczki Éva ezüst, és Tóth Krisztián pedig ismét egy aranyéremmel örvendeztetett meg minket.  Gratulálunk nekik!


Tartalmas hetünk volt, és nem csak olvasottságunk nő hétről hétre, de a facebook követőink száma is, szépen araszolunk a 3000-res határ fele! A héten már több levél is érkezett, melyben dicsértétek az oldalt, és ezúton is köszönjük, hogy hétről hétre ennyien olvastok minket, ígérjük, hogy ezen az úton megyünk tovább, a színvonalból nem adunk lejjebb!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség