Heti összefoglaló


Ismét egy mozgalmas hét van mögöttünk. Beszámolókkal, eredményekkel és interjúkkal jelentkeztünk, de a szakmai cikkek és a csapatbemutató se maradt le.


Hétfőn visszatekintve bemutattunk egy szép KO-t nektek a ZBK Eger kupáról, melyen Kálló Ferenctől (Militans MMA) láthattatok egy szép KO-t.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2Zzu38epAJU?feature=player_embedded]

Láthattátok a Győzelmek éjszakája VI. beharangozóját, melyet Esztergomban, a Pézsa Tibor Sportcsarnokban tekinthettek majd meg személyesen, November 15-én. Profi K-1, Kempo szabályrendszerű full-contact gála! Ne hagyjátok ki!


Szintén November 15-re esik majd Baranyi Richárd (8-0-0) meccse, melyet a Földi Imre Sportcsarnokban, Tatabányán vív majd az osztrák Freddy Lemmerer (9-12-0) ellen. A gála különlegessége egyébként, hogy a Ferobox Event jóvoltából, majd’ két évtized után tér most vissza a profi boksz Tatabányára.


November 4. sem akármilyen nap volt számunkra, hiszen egy kis nemzetközi sikert ízlelhettünk meg. Nem először kaptunk már pozitív visszajelzést és bátorítást külföldi forrásokból, azonban az igen széles körben ismert és elismert bjj-vel foglalkozó oldal, a BJJEE (BJJ Eastern Europe) Roger Gracie-vel készített angol nyelvű interjúnkat átvette és leközölte, természetesen a forrás, oldalunk megjelölésével.


bjjee-gracie-ellenfelem


A visszajelzések is nagyon jók voltak, hiszen a majd' 27000 rajongóval rendelkező oldal rendszeres olvasóitól, követőitől több, mint 160 like-ot és 71 megosztást kapott, pozitív hozzászólásokat, így tényszerűen kijelenthetjük, hogy nagyon sok embert elértünk vele külföldön is. Ez is egy újabb bizonyítéka annak, hogy a jó úton haladunk és immáron nemzetközileg is felkerültünk a szakmai portálok térképére.


Biztosíthatunk benneteket, hogy továbbra is rengeteg ötlettel megyünk majd előre, sok szakmai cikkel, hírrel, komoly interjúkkal készülünk és a nemzetközi vonalunk is egyre erősödni fog! Köszönjük eddigi figyelmeteket, a lájkokat, megosztásokat. Továbbra is osszátok meg cikkeinket, kövessétek az oldalt és hívjátok meg barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy tegyenek így!


Szintén 4-én hoztunk egy interjút Nánási Fatiméval, aki Split után Kecskeméten is a dobogó tetejére állhatott, a pankráció világbajnokságon.


Az esti cikkünk is nagy népszerűségnek örvendett - Marcelo Garcia videója segítségével és képekkel mutattuk meg nektek mit szokott csinálni a földharc varázslója nagyobb, nehezebb ellenfelek ellen. Véleményünk szerint nem csak az open súlycsoportban versenyzőknek, hanem mindenkinek jól jöhetnek ilyen és ehhez hasonló fogások.


mginaction1


November 5-én közöltük a közel egy évtizedes múltra visszatekintő ZBK Eger Kupa beszámolóját és eredményeit, melyre szép számmal érkeztek a sportolók az ország minden részéből.


Ezen a napon hoztuk az interjúnkat is Birics Tamással, aki jövő hét folyamán csap majd össze ismét Görbics Gáborral a Fight Night Hungary soron következő gáláján, November 16-án.


Gorbics_Gabor-vs-Birics_Tamas


De hírt adtunk még Katona Attiláról is, aki rangos elismerésben részesült nemrégiben, amikor is életműdíjat vehetett át a TEK főigazgatójától, Hajdu Jánostól.


November 6-án ismét egy szakmai cikkel jelentkeztünk, melyben MMA harcosoknak vagy úgy egyáltalán, küzdősportot űzőknek egyaránt használható és hasznosítható kettlebell edzést mutattunk be nektek.


November 7-én útnak indítottunk egy új sorozatot, mely 'A sikerek útján' címet viseli. Ennek első részében most a soproni ökölvívót, Tóth Lászlót ismerhettétek meg.


toth_2


Híven az eddigiekhez, ezen a héten is bemutattunk nektek egy nagyszerű csapatot - ezúttal a pápai Koko-Gym KSE-t.


November 8-ra is jutott egy jó hír, hiszen még idén nagy lehetőség kapujába kerülhet Bedák Zsolt, a Ferobox versenyzője, aki a WBO interim bajnoki övéért szállhat ringbe!


Következett a másik Fight Night Hungary gálával kapcsolatos interjúnk, melyben Görbics Gábort szólaltattuk meg, aki mesélt nekünk az évről, versenyeiről és a tervekről is többek között.



Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu – A harcos közösség