Tóth László - Nagyon bizonyítani akartam

Tehetséges ökölvívónk szombaton lépett ringbe Ukrajnában, a korábbi világbajnok Vyacheslav Senchenko (35-2-0) ellen. Ahogy Laci a meccs előtt többször elmondta, élete mérkőzése előtt állt szombat este, és ugyan nem az ő keze lendült a magasba a végén, semmiképp sem vallott szégyent!



toth-senchenko-2-ellenfelem


A soproni Harcosok SE és a bécsi Boxteam Vienna boxolóját a hazaérkezés után kérdeztük az ukrajnai utazásról:


"Kemény, pörgős 8 menet volt. Sajnos ezen az estét jobb volt a tapasztalt, rutinos ellenfél. Hát, nem hiába volt világbajnok, de úgy gondoljuk, szépen helytálltunk. Ami jól esett, ő is elismerte hogy nagy meccs volt, meg azutáni lévő tapsvihar gratulációk. Hogy egyet mondjak, a közönségben ott ült Ola Afolabi is, és tetszett neki is a meccs, gratulált. Úgy érzem, meg az apu (edzőm) szerint is több van bennem,de túl nagy volt a nyomás, nagyon bizonyítani akartam. Remélem legközelebb sikerül is. Már most máshogy csinálnék sok mindent ha újra összekerülnénk."


 Laci ukrán csatáját itt nézhetitek meg:


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eZhap28oz-M&w=560&h=315]


Lacira kétség kívül büszkék lehetünk, szépen helytállt a jóval rutinosabb Senchenko ellen, és kívánjuk neki, hogy továbbra is ezen az úton maradjon, és fejlődjön tovább. Mi pedig minden sikeréről be fogunk számolni Nektek!