Bemutatkozik a Fighting Kempo!

FightingKempo-logo-ellenfelem


A Fighting Kempo stílus 2007. március 25-én alakult meg Pokorni Gábor - akkor még 2. danos, jelenleg 4. danos - sensei vezetésével. A Kurayfat Kempo stílusból leválva annak értékeit megtartva egy modernebb, a mai kornak és követelményeknek megfelelőbb, harcosabb harcművészeti stílus született, különböző küzdősportok (birkózás, boksz) és más harcművészeti ágak értékeit beépítve.


A hatékonyabb edzésmódszerek és edzésrendszerek összehangolásával, a tradíciók megtartásával működik, a harcművészet, a sport és a szabadidős mozgás érdekében. Klubjaink az Esztergom-kertvárosi, Sárisápi és Tokod-üveggyári Kempo Karate Klubok.


FightingKempo-team-ellenfelem


Kineveltünk már 12 Kempo Világ- és 10 Kempo  Európa bajnokot, Kick Box K-1 Világ- és Európa bajnok 2., 3. helyezetteket. Fő profilunk a Full Contact szakágak: K-1, MMA, Low Kick, Thai Box, Kempo Full Contact, Knock Down. Mindhárom klubban erre oktatjuk tanítványainkat versenyzői és hobbi szinten egyaránt.


Stílusunk két profi felnőtt K-1 versenyzőt is kinevelt már Pokorni Milán és Pokorni Ádám személyében, a fiatal generációt pedig Szendrei Rebeka és Nagy Dominik erősíti. Edzőink: Sensei Pokorni Gábor 4. dan vezetőedző, Sensei Pokorni Milán 2. dan edző, Sensei Pokorni Ádám 2. dan edző, Sensei Pokorni Gáborné 1. dan edző, Sensei Pálinkó Ildikó 1. dan edző.


Szeretnéd te is ilyen, már bizonyított nevek mellett tudni csapatod? Várjuk jelentkezéseitek ITT vagy a Facebookon.