Heti összefoglaló


A hetet egy februári nemzetközi gála, a GBC Tour 8 beharangozójával kezdtük, ahol is Balajti Bianka egy négyes torna keretében, míg Habash Antoine övhódítás kapcsán lépnek majd a kötelek közé.


Amint arról kedden hírt adtunk, ill. emlékeztettük kedves olvasóinkat, kicsivel több, mint egy hónap múlva következik a Global Grappling következő állomása, mely Budapesten lesz! Márciusban pedig Zen Bu Kan Kempo Hungarian Open lesz! Szakmai cikkükben pedig az árnyékolás leggyakoribb hibáiról ejtettünk szót.


fót


Szerdán apróbb kis örömhírt közölhettünk veletek, hiszen a Harcosok Klubja Versenysorozattal karöltve indított jótékonysági árverésünkön befolyt összeg is célba ért Bata Tamás, a Magyar Muaythai Szakszövetség főtitkára és Kispál Balázs jóvoltából. Még egyszer köszönjük a licitálást Sándor Józsefnek, a kesztyű felajánlását pedig a No Rules Hungary-nek!


Csütörtökön elővettük, amolyan felvezetőnek a kettlebell edzés MMA harcosoknak cikkünket, mely igazából általánosságban véve is jól szolgálhat bárkinek, aki küzdősportokkal foglalkozik, hogy aztán erre építve egy komplexebb edzést mutassunk be nektek később.


grizzly


De bemutattuk nektek a Grizzly Grappling Team 2014-es évükről írt beszámolóját is, melyben szép sikerekről számolhattak be szerencsére a srácok. A Grizzly Grappling Team az első közt volt azon csapatok sorában, akik bemutatkoztak oldalunkon.


A fentebbiekben már említett, összetettebb edzésprogramra, az ún "barbár" komplexre pénteken került sor. A medicinlabdás és kettlebelles cikk után haladjunk tovább az erő, állóképesség és robbanékonyság útján!


Két hét múlva Lisszabonban újra EB-t rendeznek, számos magyar versenyző részvételével. Egy korábbi cikkünkben részletesen elemeztük, hogy milyen változásokon ment át sportág a kezdetektől, és hol tart most, napjainkban a brazil jiu jitsu.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség