Heti összefoglaló

A vasárnaphoz érve eljött a heti összefoglaló ideje. Belelendülve az új évbe, már ismét találhattok az eddig megszokott témakörök mindegyikében cikket. Így volt a héten csapatbemutató, szakmai cikk, és a tehetségeket bemutató sorozatunk is újabb résszel bővült.


IMG_0866


A hétfőn "edzéssel" kezdtük mi is a hetet portálunkon, ezen belül a húzódzkodással. A saját testsúlyos edzésben a húzódzkodás a felsőtestet érintő gyakorlatok királya. Azonban mindenki tapasztalhatja, hogy egy idő után a fejlődés lelassul és úgy tűnhet, egyáltalán nem biztos, hogy többet is tudsz csinálni. Mit tehetsz hát, hogy átlendülj a holtponton? A cikkben találod a választ.


Kedden adtunk hírt arról, hogy Bedák Zsolt kapta az év mérkőzése díjat a WBO-nál. Majd még ezen a napon este folytattuk hazánk fiatal tehetségeink felsorakoztatását. Aktuális cikkünkben a pécsi Szmolka Nikolettáról olvashattatok.


10310986_695347837199597_5112148906342182701_n


Szerdán írtunk a Zen Bu Kan Kempo válogatottról, akik 2 fontos világverseny előtt állnak az elkövetkezendő időszakban, illetve az I. Hungarian Open is közeleg. Maradva a Zen Bu Kan Kempo-nál este bemutatkozott portálunkon az A Klub Se, melynek ifj. Lévai László az edzője és vezetője.


10846008_4976417626208_3833607231133161918_n


Csütörtökön Kálucz Martinról közöltünk "helyzetjelentést", a debreceni harcos tavalyi éve nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, de ígérete szerint idén csúcsformában tér vissza. További részleteket a cikkben találtok.


Ahogy kezdtük a hetet, úgy zártuk a dolgos hétköznapokat pénteken, azaz szakmai cikkel. Ezúttal a fekvőtámasz volt az a gyakorlat, amelyet kicsit részletesebben kielemeztünk, illetve egy hasznot videót is találhattok a cikkben.


pushup-ellenfelem


 A hétvégén sem hagytunk Titeket hírek nélkül, szombaton adtunk hírt a Debreczeni Team-ről, akik a WAKO Golden Glove Euro Cup elnevezésű versenyre utaztak Olaszországba. Szintén a tegnapi naphoz volt köthető egy rövid videós összefoglaló a kickbox tavalyi legszebb pillanatairól, a Sípcsont a sípcsonton sorozat készítőjétől, Steven Wright-tól!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség