Heti összefoglaló

A hetek haladtával minden sportágban beindul lassan a versenyszezon. Ezen a héten is volt új "becsatlakozó" a Global Grappling jóvoltából, melynek keretén belül tegnap rendezték a III. Budapest Grappling Bajnokságot, melyről részletesebben is beszámolunk majd, de ezenkívül is volt esemény az oldalunkon, nézzük akkor sorjában a hét történéseit. Heti összefoglaló!


IMG_0866


A hétfőt az előző vasárnap véget ért ZBK Téli edzőtáborának összefoglalójával kezdtük, melyben ifj. Lévai László mesélt az eseményről. Ezt követően egy újdonsággal találkozhattatok oldalunkon, hiszen a jóga és a küzdősportok kapcsolatáról mutattunk be egy írást, Kántor Tamás jóvoltából, melynek hamarosan a folytatásával is találkozhattok.


Kedden a soron következő Harcosok Klubja gálával foglalkoztunk bővebben, a beharangozó írásban a fight card főbb összecsapásai is szerepelnek, így kiderült az is, hogy mi lesz a főmérkőzés párosítása!


Harcosok Klubja 16

Szerdán örömmel adtunk hírt arról, hogy Magyarország rendezheti a Judo Világbajnokságot 2017-ben, melynek köszönhetően újabb rangos világversenyen szoríthatunk hazai pályán indulóinknak! Este aztán a korábban már nagy sikerrel bemutatott Kovács Alexandráról írtunk újra. A tehetséges kempos lány indén újabb kihívások előtt áll! És hogy mik azok? A cikkből kiderül.


Csütörtök este a meta-játékról és az MMA jövőjéről mutattunk be egy szakmai írást, melyben több kulcsfontosságú tényezőről is szót ejtettük, mind a múlt, mind pedig a jelen tekintetében.


Pénteken a hétvége legfontosabb eseményéről írtunk, amit aztán a helyszínen is megtekintettünk. Ez volt a III. Budapest Grappling Bajnokság, a Global Grappling versenysorozatának idei első állomása. Beszámolónkat hamarosan olvashatjátok!


gbc-8-habash-ellenfelem
Emellett kiemelt figyelemmel követtük Habash Antoine és Balajti Bia franciaországi utazását, mely során Antoine a WKN Európa-bajnoki övéért, míg Bianka a GBC Nemzetközi övéért szállt ringbe szombat este, de nem feledkeztünk meg Éltető Danielláról sem, aki remélhetőleg hamarosan Thaiföldről hozhatja haza a WMF világszervezet Muay Thai bajnoki övét!


Szombaton aztán - azon túl, hogy egész nap a III. Budapest Grappling Bajnokságon voltunk -, írtunk arról, hogy a Magyar Birkózó Szövetség idén is megemlékezik az olimpiai bajnok Polyák Imréről egy emlékverseny keretében, melyet március első hétvégéjén rendeznek Szombathelyen. Este ismét egy dokumentumfilmet láthattatok nálunk, mely a legendás John Wayne Parr-ról szól. Volt mire visszaemlékezni a tízszeres világbajnoknak karrierjéből!


parr-ellenfelem