HK16 - Benedek vs. Bakacs a főmérkőzés

Holnap újra kinyit a Harcosok Klubja! Az immáron 16. gála programja most sem szűkös, a nagy érdeklődésre való tekintettel a tervezett 15 órai kezdést előrébb hozták, és már déltől elcsattannak az első pofonok az aTerem Harcművészeti Központban!


Harcosok Klubja 16


Ebben az évben is megemlékeznek a szervezők a legendás harcosról, Kató Mihályról, így ez már a második Emlékverseny lesz a tiszteletére. A felhozatal is az alkalomhoz méltó lesz holnap, a nevezők közt jó néhány nevet találunk, melyek önmagukban is garanciát jelentenek az ütős estéhez/délutánhoz, hiszen már 12 órától indulnak az összecsapások a XIII. kerületben. Érdemes tehát korán érkezni.


Nehéz lenne egyenként a párosításokat végigfutni, így inkább a főmérkőzésre helyeznénk most a hangsúlyt, melyet a pécsi Bakacs Dezső, és a békéscsabai Benedek Zsolt vív majd, K-1 szabályrendszerben.


bakacsbenedek


Bakacs legutóbbi HK-s versenyén ugyancsak főmérkőzésen lépett szorítóba, akkor Szalontai Gergő ellen, és kemény 3 menetes összecsapáson pontozással maradt alul. Aztán decemberben várt rá még egy nemzetközi megmérettetés is, az FFC Future elnevezésű sorozat döntője. Erről mesélt nekünk.




"Sikerült bejutnom az FFC döntő négyes tornájába. Itt sajnos az első mérkőzésen, megosztott pontozással kikaptam, és ezáltal nem jutottam be az esti fő gálára, így sajnos elbuktam az idei éves szerződést. A vereséget nem éltük meg hatalmas negatívként, persze pozitív visszaigazolás lett volna számunkra a győzelem. Természetesen az elvégzett munka nem veszett kárba, és tapasztalat szerzésnek is jó volt."



Kérdésünkre, idén van-e már valami külföldi lehetőség kilátásban a pécsi harcos elmondta, hogy még konkrét mérkőzés vagy torna nincs tervben, de bíznak benne hogy a tavalyihoz hasonló termékeny évet zárnak majd idén is. Természetesen kitértünk a holnapi Benedek Zsolt elleni mérkőzésre is.




"Ismét lehetőségem nyílt a Harcosok Klubja keretein belül mérkőzést vívni. Ezúton is szeretném megköszönni a szervezőknek a meghívást. Az ellenfelem, Benedek Zsolt lesz. Igen tapasztalt és nagyszerű harcosnak tartom őt. Örülök, hogy lehetőséget kaptam megmérkőzni vele. Kifejezetten összeszedett harcos. Remek összhangban vannak a kéz és láb támadásai. Jó mérkőzésnek ígérkezik. Igazi parázs, közönségcsalogató meccs lesz."



A főmérkőzés előtt is lesz izgalom és látnivaló bőven, hiszen olyan neveket láthatunk majd a szorítóban, mint Gilányi Attila, Koczfán József, vagy épp Nnadi Kristóf és Tóth Gergely!


Helyszín tehát az aTerem Harcművészeti Központ (XIII. Ker, Jász utca 112.), kezdés 12 órakor, a gálamérkőzések pedig 18 órától!


 Jó szórakozást és a harcosoknak pedig sérülésmentes összecsapásokat kívánunk!