Megroppanva - Bozai Gyula sérülés miatt nem bokszolhat

A volt cirkálósúlyú magyar bajnok Bozai Gyula sérülés miatt lemondta a Szellő Imre ellen március 14-re, Ceglédre tervezett visszavágó küzdelmet.


plakát


Aki ismeri a Ferobox Event ökölvívóját, az tudja, hogy ha a nyírségi származású bunyós lemond egy mérkőzést, annak igazán nyomós oka van, hiszen a kérlelhetetlen stílusú Bozai nem csak az ellenfeleknek, de magának sem ad kegyelmet. Most viszont tényleg "padlóra került" a cirkálósúlyú.




"Kesztyűzés közben egy szerencsétlen, a csigolyámon eltaláló ütés miatt padlóra kerültem, és be kell vallanom, nagyon megijedtem, hogy örökre elveszíthetem az én legkedvesebb játszóteremet, a boxringet" - fogalmazott Bozai. "Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, mivel hamarosan ismét edzhetek, küzdhetek tovább. Viszont napokig feleségem öltöztetett."



Természetesen ilyen előzmények után Bozai nem vállalhatta a küzdelmet. "Elnézést kérek Szellő Imrétől, aki sportszerűen vállalta a visszavágót, valamint a közönségtől is. Ugyanakkor az álmaimról nem mondok le, és bízom benne, hogy a mérkőzés egy későbbi időpontban létrejöhet."


bozai-gyula-ellenfelem


Szellő Imre is szomorúan vette tudomásul, hogy egyelőre nem jön létre a visszavágó, közte és Bozai Gyula között, de reméli, riválisa gyorsan meggyógyul és ismét megküzdhetnek.


A Ferobox Event vezetése a hét eleje óta dolgozik Bozai pótlásán, és az új ellenfél hamarosan bejelentésre kerülhet - az már biztos, hogy Szellő Imre (4-0) külföldi riválissal nézhet farkasszemet a ceglédi sportcsarnokban.


A március 14-i Ferobox-gálát az MTVA átalakításai miatt a Duna TV sugározza élőben. A ceglédi Gál József Sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményen a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), a nehézsúlyú Bogdán Zsolt (8-0) és a kis-pehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) is kötelek közé lép.


forrás: felixpromotion.hu