Nemzetközi lehetőség a kickbokszosoknak!

superkombat-ellenfelem


A robbanásszerűen növekvő, komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező román kickbox promóció, a Superkombat elnöke, Eduard Irimia nemrégiben jelentette be, hogy a Superkombat hosszútávú, globális szponzorációt nyújt majd 32 harcosnak. Az 5 millió dollárra becsült keretű, 3 éves programot a Superkombat globális partneri hálózata teszi majd lehetővé. Eduard Irimia az alábbiakat nyilatkozta a programmal kapcsolatban:


"Amint tudják, 2011-ben azzal az ambíciókkal kezdtünk bele ebbe az egészbe, hogy egy világméretű platformmá váljunk. Ezt sikerült is elérnünk, de felismertük azt is, hogy erős partnerek hosszútávú közreműködése nélkül nem tudunk egy egy stabil rendszert létrehozni."


"A saját hibáinkból és másokéból, de a rajongók visszajelzéseiből is tanulva egy nagy lépésre szántuk el magunkat és többet fogunk befektetni a harcosokba, támogatva őket mindenben, ami teljesítményükhöz szükséges. Ezért világszerte ki fogunk választani csapatokat, akik készen állnak rá, hogy a Superkombat részesei legyenek és nem csak anyagilag fogjuk támogatni őket, de táplálékkiegészítőkkel, felszereléssel, média-lehetőségekkel, reklámozással is és a gáláinkon való részvételi lehetőség biztosításával is. Bizonyos országokban már vannak partnereink és sok harcos kérte már, hogy csatlakozhasson. Például, ha kiválasztunk egy lengyel harcost, egy helyi szponzor fog belefektetni, a harcos fizetést kap majd és egyéb juttatásokat, a többi dologban pedig, amiket említettem, mi fogjuk támogatni."


A Superkombat mindezt hat gála köré építi, melyek között egy 93 országban közvetített valóságshow lesz. A szerződés nyerteseit az évad végén jelentik be. Superkombat Akadémia!


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AQQ5d80ZISQ]