Szellő Imre hazai pályán teszi kockára trónját

A piacvezető vállalkozás 2015-ben egy új várost kapcsol be a hazai boksz vérkeringésébe, ugyanis a Pest megyei településen még soha nem rendeztek hivatásos ökölvívó gálát. A helyszínválasztás természetesen nem véletlen, hisz a város szülöttje az a Szellő Imre, aki már amatőrként is sokszor megörvendeztette a bokszbarátokat, míg hivatásosként igen gyorsan és meggyőzően csúcsra jutott a cirkálósúlyúak magyar mezőnyében.


plakát


Szellő (4-0) a tavaly megszerzett Magyar-bajnoki övét teszi kockára, és pedig egy visszavágó keretében, melynek során a korábbi címvédő Bozai Gyulával (13-7-2) csap ismét össze. Az már előzetesen is biztosnak látszik, hogy izgalmakban nem lesz hiány, a két versenyző újra tűzbe borítja majd a szorítót, hasonlóan a tavaly szeptemberi első mérkőzésükhöz.


A városi sportcsarnokban megrendezése kerülő eseményen a feltörekvő félnehézsúlyú Baranyi Richárd (9-0), a pehelysúlyú Laki Róbert (7-0), a nehézsúlyú Bogdán Zsolt (8-0) és a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (23-1) is kötelek közé lép.


A Ferobox-gálát a Duna TV élőben sugározza. A belépőjegyek értékesítése hamarosan megkezdődik! Részlet a ferobox.com-on!


forrás: felixpromotion.hu