Szmolka Niki az Adidas Open-en!

10310986_695347837199597_5112148906342182701_n

A lisszaboni IBJJF Európa-bajnokságon aranyérmes Szmolka Niki a hét végén utazik következő megmérettetésére, az Adidas Open-re, Németországba! Nikit az Adidas hívta meg a versenyre, akik egyébként szponzorálják is őt ruhákkal. Következzenek Niki szavai:


"Jelenleg betegséggel küzdök, de a nehézségek ellenére is nagyon várom a versenyt! Az egyik oka ennek, hogy birkózó-edzőm és barátom, Csécsei Gergő - aki emellett egyik legnagyobb támogatóm is - utoljára az első magyar bajnokságomon látott versenyezni, ami több, mint egy éve volt már. Ezen a versenyen ő is jelen lesz!


A másik ok, amiért nagyon izgatott vagyok, hogy a lányoknál a kék, lila és barna öv össze van vonva! Ez nekem egy nagy tanulási lehetőség és emellett jó szintfelmérő lehet, hiszen ezelőtt még sosem küzdhettem lila vagy barna öves nővel, így tényleg csak nyerhetek ettől a versenytől!  Persze ki akarom hozni magamból a maximumot és küzdeni a minél jobb helyezésért! Igaz, Európa-bajnok vagyok, de kék övesként is csak 7 hónapja versenyzem,
szóval van még mit fejlődnöm jelen kategóriámon belül is.


A pontjaim már megvannak, így idén el szeretnék indulni a BJJ Világbajnokságon is, erre pedig jelenleg is keresem a támogatókat. Ezt a német versenyt ilyen, a világbajnokságra való felkészülés szempontjából is fontosnak tartom!"


Sok sikert Nikinek mind a versennyel, mind a támogatókkal! Reméljük, hogy hamarosan ismét szép eredményekről számolhatunk be vele kapcsolatban olvasóinknak!