Fight Night Hungary 2 - eredmények

10429405_616107985183413_4471430808694984883_n


Ismét egy nagyszerű, izgalmas, fordulatokkal és parázs pillanatokkal teli gálának lehettek szemtanúi a vasárnap a Barba Negrába látogatók, ahol a Fight Night Hungary legutóbbi gáláján több öv sorsa is eldőlt. Haladjunk sorba a fight cardon!


Az este ezúttal is a muay thai mérkőzésekkel kezdődött. A Booster Z klubból az IFMA B-kategóriás bajnok Nagy Richárd - első profi mérkőzésén - taktikus, higgadt bunyóval pontozásos győzelmet aratott a WTKA junior thai-boksz bajnok Kurdy István felett, míg az est első címmeccse Erdős Attila és Spéth Norbert között dőlt el. Erdős Attila a második menet végén egy klincselés utáni földre esésnél lesérült, így Spéth Norbert technikai K.O-val győzött és lett felnőtt profi muay thai magyar bajnok.




[caption id="attachment_4950" align="aligncenter" width="504"]Szűcs Barna és Rehák György Szűcs Barna és Rehák György[/caption]

A következő összecsapás során szintén egy címről, a -81kg-os Muay Thai Magyar bajnoki övről döntött egymás között Horváth István és Szentkuti Norbert. Horváth István egy tavalyi sérülés miatt már év elején megkezdte a felkészülést, hogy újra versenyképes állapotban legyen, és edzőjével, Ales Attilával sikerre is vitték ügyüket, hiszen István a 3. menetben kiütéses győzelmet aratott és ezzel  Muay Thai Magyar Bajnok lett!


Az est K-1 mérkőzésekkel és további címmeccsekkel folytatódott - jött Vásony Ferenc és Bereczki Dominik kemény összecsapása, 71kg-ban, 3x3 percben. A Perfect Fight Club harcosa kemény, harcos meccs után győzedelmeskedett Vásony Ferenccel szemben, ezzel is növelve a klub eddigi sikereinek számát. Egy igazi nehézsúlyú összecsapás jött ezután, ahol is +91kg-ban Koczfán János és ifj. Lévai László találkoztak a kötelek között. Tán sokak számára okozhatott meglepetést a meccs kimenetele, de ilyen a küzdősportok világa. Sosem lehet tudni pontosan előre, hogy mi lesz. Koczfán János 3x3 percben, megosztott pontozással legyőzte Lévai Lászlót, ezzel pedig a Fight Night Hungary gálákon aratott győzelmei számát kettőre növelte.




[caption id="attachment_4948" align="aligncenter" width="504"]Balajti-WKN-champ-Rehak-ellenfelem Balajti Bia mesterével Rehák Györggyel és Birics Tamással.[/caption]

Újabb WKN K-1 Magyar Bajnoki Címmérkőzés következett - ezúttal a hölgyek léptek a szorítóba! Balajti Bianka és Szendrei Rebeka -60kg-ban, 3x3 percben döntötte el, kihez is kerüljön az öv. Bia elmondása szerint a sok ismerős, a hazai közönség egy kis extra nyomást helyezett rá és nagyon izgatott volt, amíg a nevét nem mondták. A ringbe érve szemmel láthatóan megnyugodott, hiszen sikerült ráerőltetnie saját stílusát és a távot is ellenfelére, végül pedig pontozásos győzelemmel sikerült kikerülnie a csatából, ezzel pedig újabb szép sikerekkel és egy övvel gazdagította a ReGym amúgy is igen tekintélyes gyűjteményét. Nem kis teljesítmény, főleg. hogy jobb bokája a mérkőzés előtt pár héttel megsérült, többször is kiugrott, ezért hetekig rúgni sem tudott.


A WKN K-1 Magyar Bajnoki Címmérkőzés keretében Gilányi Attila ismét győzedelmeskedett Bors Ádám ellenében, méghozzá egy hatalmas kiütéssel! Attila saját elmondása szerint sokat jelentett neki, hogy Erdős József mellett Szénási Zsolt mestere is jelen volt, aki gyerekkora óta tanítja ill. igen sokat nyomott a latba a szellemi felkészülés, a vizualizáció, mivel a mérkőzés előtt többször is lepörgette magában a küzdelmet.




[caption id="attachment_4949" align="aligncenter" width="504"]Gorbics-WKN-Champ-ellenfelem Görbics Gábor a WKN interkontinentális bajnoki övvel[/caption]

Szűcs Barnabás is WKN K-1 címmel, méghozzá egy Európa-bajnoki övvel térhetett haza, miután a cseh Tomas “Bery” Beran ellen, a negyedik menetben kiütéssel nyert! Görbics Gábor már-már azt lehet mondani, hogy a tőle megszokott módon - bizonyos könyökproblémák ellenére - nyert és ezzel a WKN Full Contact Interkontinentális bajnoka lett a Németországból érkező Renna Paolo ellenében!


További képek a rendezvény Facebook oldalán ill. ezen a linken találhatóak!


Mindenkinek gratulálunk! Hamarosan rövid, az ütközet után készült interjúkkal jövünk! Kövessetek minket továbbra is!