Heti összefoglaló

Elértünk ismét a heti események összefoglalásához. Ezúttal azonban nem a megszokott összefoglalót kapjátok vasárnap este a cikket olvasva, hiszen NYEREMÉNYJÁTÉKKAL egészítettük ki a hét legfontosabb eseményeinek és történéseinek leltárját.


IMG_0866


Ne rohanjuk azonban annyira előre, nézzük a hét eseményeit sorban!


A hétfőt állóbunyóval, azon belül kickboxszal kezdtük. Az előző hétvégén rendezett Irish Open eredményeivel jelentkeztünk. Mórádi Zsolt, Görbics Gábor és a többi magyar versenyző rengeteg éremmel tért haza.


Ezt követően birkózásra váltottunk, az ugyancsak hétvégén rendezett Bírkózó Magyar Nagydíj eredményeivel is foglalkoztunk, ahol szintén termett aranyérem magyar induló számára.

Este "A sikerek útján" sorozatunkban ezúttal Spéth Norbertet mutattuk be.

szepesi_attila-speth_norbert-rehak_gyorgy-ellenfelem


Kedden a Ferobox ceglédi gálájáról közöltünk írást, melyben a véglegesült fight cardot találhattátok.

Este a másik állandó rovatunk következett, jóga a küzdősportokban. Kántor Tamás írásának témája ezúttal a légzés volt.


kron-gracie-ellenfelem


Szerdán számoltunk be Nektek először a hírről, hogy ezentúl rendszeresen nyereményjátékokban vehettek részt honlapunkon. A részvétel sem kíván meg különösebb megerőltetést, hiszen - ahogy eddig is - csak olvasni kell minket, és ahol kupont találtok a cikkben, azt megnyitva a kuponon található kódot a Facebookon kommentbe a cikk alá be kell csak írni, és máris megvan az esélyetek valamelyik aktuális nyereményünkre. Ezt majd mindig előre jelezzük is, hogy mi is éppen a játék tétje.


Ugyancsak ezen a napon a szombaton megrendezésre került ZBK Hungarian Openről írtunk ismét, ezúttal a főszervező, Kárászi Balázzsal beszélgettünk a versenyről.

9. Promo_2015.02.01


Csütörtökön egy remek lehetőségről írtunk, melynek neve Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj. Jelentkezni március utolsó napjáig lehet. Részletek a cikkben.


Tartogattunk még jó hírt erre a napra, hiszen beszámoltunk róla, hogy Romániát és Szlovákiát megelőzve Magyarország nyerte a Kempo Világkupát Százhalombattán.


szombati_csoportkep


A beszámolók sora itt még nem ért véget. Estére a Grizzly Grappling Team értékelője volt hátra a Global Grappling debreceni fordulójáról, melyet a két edző, Kiss László és Fekete Dániel tolmácsolásában olvashattatok.


Péntekre is jutott hír a Ferobox háza tájáról, mégpedig a ceglédi gála finishéről. A jegyeladások alapján telt házra volt kilátás a Gál József Sportcsarnokban.


Ferobox Box Gála


Majd már a hétvégéhez kapcsolódóan ismét a ZBK Hungarian Opennel foglalkoztunk, a rendező csapat, a Kismészáros Kempo SE kiválóságával, Krepsz Fannival készítettünk interjút.


Szakmai írás nélkül sem telhet el hét az ellenfelem.hu-n. Ezúttal a ringben és ketrecben történő mozgásokról volt szó a "Sarokba szorítva" című cikkünkben.


sarok-02-ellenfelem


A szombat esti dokumentumfilmünk ezúttal Rickson Gracie-ről szólt. 1999-ben Choke címmel forgattak filmet a BJJ ma élő talán legnagyobb alakjáról.

rickson-gracie-choke

A Ferobox ceglédi gálájának eredményeiről már ma olvashattatok oldalunkon, melyből kiderült, hogy magyar sikereket hozott a Gál József Sportcsarnokban lezajlott rendezvény.


plakát


Most pedig akkor nyereményjátékunkra térünk rá. Az ITT letölhető kupon kódját várjunk a Facebookon kommentbe az Heti összefoglalónk cikk alá, mellyel ezúttal egy ingyenes órát nyerhettek a Warrior Jógára Kántor Tamáshoz, és kipróbálhatjátok mindazt, amit a hetek során Tamás írásaiból megismerhettetek. Tehát kupon letöltése/megnyitása után a rajta található kódot kommentbe beírni. A nyertes nevét pedig hétfő este sorsoljuk!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség