Heti összefoglaló

Heti összefoglalónkhoz érve megállapíthatjuk, hogy ismét egy eseménydús hetet zárhattunk. Nézzük sorban a hét legfontosabb eseményeit:


IMG_0866


A hétfőt rögtön egy magyar vonatkozású külföldi hírrel kezdtük, Cseh-Lantos Renáta a romániai RXF Fight Night gálán, a helyi Diana Belita ellen lépett ketrecbe, egy eléggé szokatlan időpontban, hétfő este. Renáta egy kemény mérkőzésen pontozással maradt alul román ellenfelével szemben.


cseh_lantos_renata(fekete)2

 Este Fábián Kristóf szerepelt "A sikerek útján" rovatunkban.


Fabian-Kristof-Rehak-Gyorgy-Birics-Tamas-ellenfelem


Kedden az április 11-én megrendezésre kerülő Harcosok Klubja 17 gála hivatalos plakátját mutattuk be Nektek, kicsit kitérve az est főmérkőzésére, melyet Dudok Károly és Jóni Zsolt vív majd egymással.


Este Kántor Tamás hozott Nektek egy új írást, ezúttal a jóga és a helyes táplálkozás volt a téma.


kron-gracie-ellenfelem


Szerdán Szellő Imre gondolatait tolmácsoltuk. Imre előző szombaton Erdei Zsolt korábbi ellenfelét, a grúz Jomardashvilit verte, de pihenésre nem sok ideje van, tervek szerint a Ferobox következő gáláján is ringbe lép majd.


szello-shalva


Csütörtökön egy újabb kempos hírrel jelentkeztünk. Keresztesi Péter írását olvashattátok. Péter a debreceni Bushido Spartan Kempo csapatának 1. kyu-s harcosa, és arról írt, hogy a kempoban milyen út vezet a fekete övhöz, hogyan válhat valaki igazi mesterré? Érdemes beleolvasni.


keresztesi-harnos


Este Karacs Attilával készített cikkünk következett. Attilát a péntekenkénti közös sparringokról kérdeztük, az ő gondolatait olvashatjátok a cikkben.


karacs


Pénteken már megszokottá vált, hogy mindig egy szakmaibb jellegű cikket tartogatunk Nektek estére. Ezen a héten sem volt másként. Erő és állóképességről szólt az aktuális írásunk.


Szombaton "Ütközet után" címmel interjút olvashattatok Géczei Róberttel, aki "A küzdelem napja" elnevezésű gálán négyes tornán vett részt.


geczei-robert-ellenfelem



Este egy újabb dokumentumfilmet tekinthettetek meg, most Andy Ristie-t ismerhettétek meg közelebbről. Ezen a napon zajlott le (03.21-22) a Muay Thai Amatőr Magyar Bajnokság is, ahol szép eredmények születtek.  Szabó András junior magyar bajnok lett (Szentendre Gym), a Perfect Fight Club Turóczy Vajk személyében örülhetett bajnokának. Az Unicentral Bull's versenyzői közül Kovács Ervin -71 kg –ban II. helyen végzett, Lukács Balázs személyében pedig 81 kg–ban Muay Thai Magyar bajnokot avathatott a győri csapat. De remekeltek a III. CROATIAN CLASSIC WORLD CUP (WKF) versenyen is, ahol Karácsony Dávid thai box -67kg-ban, Grónai Sándor K-1 -63,5kg-ban, Balázs Péter K-1 -81kg II.helyet, Benkovics András K-1 +91kg-ban II.helyet, Kuti Lilla K-1 -57kg III.hely-et értek el. Grónai Sándor, aki két kategóriában is helyt állt, thai box szabályok szerint a II. helyen végzett. De születtek szép eredmények ezeken a napokon a German Openen is!


croatiaclassic


Vasárnapra is maradtak hírek, hiszen azon túl, hogy hoztuk a Harcosok Klubja 17 főmérkőzéseinek teljes listáját, a mai napon tartott Esztergom Kempo Kupáról is van mit írnunk. Szép eredményekkel térhetett haza nem egy klub - a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémiáról kettő aranyérem és kettő ezüstérem lett a mérleg, Karácsonyi Krisztián, Lacza Ábel aranyérmet szerzett (mindkettő mérkőzését TKO-val hozta), Kockás Dávid pedig aranyérmet szerzett a 12-13 éves korcsoport könnyű súlyú kategóriában.


Mindenkinek gratulálunk a versenyekhez, eredményekhez!