Jóga a küzdősportokban - Nitay Központ és Jógaterem

kanto-tamas-havanna-joga-ellenfelem


Nagyon sok szó esett már a jóga hatékonyságáról és jótékony hatásairól amit képekben prezentáltunk is. Ám sok emberben mégis felmerül a kérdés: "Ha kezdő vagyok, hogyan hajtsam végre szabályosan a gyakorlatot, hogy ne okozzak magamnak sérülést, fájdalmat?". Esetleg jobban érdekel a filozófia és a spirituális háttér vagy csupán elakadtál valahol a gyakorlásban? Érdekel az egészséges táplálkozás és szeretnél választ kapni arra a sok-sok kérdésre, ami megválaszolatlan marad az emberben?


Ebből a célból jött létre a Nitay Központ és Jógaterem ahol az emberek mind testi mind pedig lelki szinten töltődést kapnak. Képzett és hiteles jógaoktatók várják a fejlődni vágyó vendégeket. Tradicionális jóga irányzatokkal ismerkedhetünk meg, mint a Hatha, Ashtanga jóga. De amennyiben erőt, állóképességet szeretnél növelni, akkor is jó helyen jársz, mert minden szombaton 12 órától én foglak várni a Warrior jógával!


nitay1
Garantálom, hogy el fogsz fáradni, ami nem jelent problémát, mert a központ úgy lett kialakítva, hogy nyugodtan maradhatsz pihenni, olvasni, beszélgetni, esetleg egy finom teát vagy fehérjét elfogyasztani az erre a célra speciálisan kialakított helyiségünkben.


A központi terem úgy lett megtervezve, hogy mindenkinek kapcsolódási pontot adjon bárhol is kapcsolódik be. Az árak úgy lettek kialakítva, hogy senkinek ne jelentsen problémát. És ha esetleg kedvet kaptál komolyabban foglalkozni a jógával, Nemzetközi Hatha jóga oktatáson is részt vehetsz, ami ebben az esetben diplomát biztosít. Folyamatos rendezvényekkel és előadásokkal várjuk a kedves vendégeket.


nitay2
Nyugodt csendes környezetben várunk Budapesten a 7. kerületben a  Tivadar utca 2-4 szám alatt. Könnyen megközelíthető a 4-es/6-os villamossal a Wesselényi utcából, de autóval is egyszerű a parkolás. A központ Március 9. Hétfői nappal kerül megnyitásra ahol az első alkalom természetesen ingyenes.


További infó:

• https://www.facebook.com/pages/Nitayoga-Központ-és-Jógaterem
• http://nitayoga.com/jogaterem/
• kantortamas1(kukac)gmail.com

Kapcsolódó: I. rész, II. rész, III. rész, IV. rész, V. rész