Kempo Világkupa Százhalombattán


A XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupának ad otthont Százhalombatta ezen a hétvégén. Idén először az MMA Világszövetség magyar bajnokságát is megrendezik a vk-val azonos időben és helyszínen.


A közel másfél évtizedes múltra visszatekintő Juhász Ferenc Emlékversenyre több száz hazai és külföldi sportolót várnak a szervezők. A memorial torna az évek során nyílt világkupává nőtte ki magát, emelve a rangját. Idén először az MMA Világszövetség hivatalos hazai versenysorozatának első fordulóját is megrendezik a vk alkalmával.


juhasz_ferenc_plakat_2015


Pénteken 10 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a viadal, a Százhalombattai Városi Sportcsarnokban. Az első napon kata, fegyveres kata, szinkron kata, gyo és önvédelem, szombaton semi és light contact, valamint chikara kurabe versenyszámokat rendeznek. A vasárnapi programban kapott helyet a knock down, a submission, a full contact, a törés és az MMA. Utóbbi a már említett magyar bajnokság részét képezi.


A XIII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupáról, továbbá a WMMAA-bajnokság 1. fordulójáról bővebb információ a www.hungariankempo.hu és a www.wmmaa.hu weboldalon olvasható.


/forrás: Pecsu Press, pecsu.hu/