Ütközet után - Géczei Róbert

geczei-robert-ellenfelem

Nemrégiben volt szerencsénk bemutatni nektek oldalunkon az Energy Gym/Békéscsabai Lakótelepi SE versenyzőjét, a muay thaiban és full-kontaktban magyar bajnok, k1-ben Junior Európa-bajnoki 3. helyezett Géczei Róbertet. Robi március 14-én, A küzdelem napja elnevezésű rendezvényen egy négyes tornán vett részt. Első ellenfele, a román Adrian Petenchea legyőzése után Galea Sorinnal csapott össze és ismételten győzelmet aratva megnyerte a K-1 szabályrendszerben, 3x3 perces menetekkel kiírt tornát! Cikkünk végén megtekinthetitek a mérkőzések videóit is!


ellenfelem.hu: - Láttad már előtte is ellenfeleidet, mérkőzéseiket, tudtál belőlük készülni vagy alapvetően azzal voltál elfoglalva, hogy te mit fogsz majd csinálni a szorítóban?


Géczei Róbert: - Videókat láttam róluk, ezért tudtam mire kell odafigyelnem, és edzőmmel úgy építettük fel a mérkőzéseket!


e: - Volt már tapasztalatod hasonló, négy fős tornán vagy ez volt az első alkalom?


GR: - Nem, ez volt az első ilyen alkalom.


e: - Mi volt a legnagyobb kihívása a torna formátumnak és hogy tudtad kezelni?


GR: - Talán az, hogy egy kemény mérkőzés után, kb 1 óra múlva ismét felpörögve, frissen kell felmenni a ringbe. De szerencsére nem volt ezzel gond.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="4756,4757,4758,4759" orderby="rand"]

e: - Mesélnél kicsit róla, hogy mi minden járt a fejedben közvetlenül a meccsek előtt, közben (menetek közötti szünetben), a mérkőzések közötti szünetben?


GR: - Leginkább az, hogy mit- és hogyan fogok csinálni, hallgatom az edzői utasításokat és próbálom végrehajtani azokat.


e: - Mi a következő lépés? Tartasz egy kis pihenőt vagy már vissza is tértél a terembe és zajlanak tovább az edzések? Esetleg van is valami újabb mérkőzés, verseny kilátásban?


GR: - Betegség miatt egy nem tervezett pihenőt kényszerülök tartani, de utána mindenképp folytatom tovább az edzéseket. A következő versenyem még nem tudom mikor lesz, de szerintem hamarosan kiderül!


Köszönjük az idődet és további sok sikert kívánunk a következő meccshez és a 2015-ös évhez is természetesen! Reméljük hamarosan ismét beszámolhatunk valamilyen szép eredményről veled kapcsolatban!


A mérkőzések videói!


http://www.youtube.com/watch?v=6SCdzxvzYWs

http://www.youtube.com/watch?v=g46ivzFa8Oo