Vihar előtti csend - villáminterjú Rehák Györggyel

rehak_gyorgy

Március 29-én itt a Fight Night Hungary következő gálája. A helyszín ezúttal is a Barba Negra Music Club. Muay Thai mérkőzések, K-1 összecsapások, full contact címmérkőzés! Nagyszerű estnek, parázs küzdelmeknek nézünk elébe!


ellenfelem.hu: - Négy WKN címmérkőzés is vár ránk jövő vasárnap. Mekkora feladatokat rótt ez Önre és hogyan sikerült mindent időre leszervezni?


Rehák György: - Egy magas színvonalú Gála megszervezése mindig nagy feladat, főleg úgy, hogy mellette a hétköznapi Re-Gym-es tennivalóimat is ellássam. Az előző rendezvény kiválóan sikerült , próbálom legalább olyan jól megszervezni ezt a rendezvényt is.  Több éves szakmai tapasztalatom, felkészültségem nagyon sokat segít, hogy a szervezés zökkenőmentesen és összeszedetten menjen. A Re-Gym-ben dolgozó edzők sokat segítenek munkájukkal.


e: - A franciaországi gála komoly kihívás volt. Mennyire viselte meg vagy volt hatással Antoine ill. Bianka önbizalmára az est?


RGY: - Mindenképp tanulságos volt, és mint ilyen dolog csak is építőleg hat egy versenyzőre. Ezen a szinten is meg kell szerezni a megfelelő rutint. Mi felléptünk erre a lépcsőre. Tehetséges fiatal versenyzők, előttük a jövő.


e: - Utólag hogy látja, mi volt a döntő tényező, hiányosság Antoine ill. Bianka esetében és sikerült-e érzése szerint megfelelően korrigálni?


RGY: - Antoine két súlycsoporttal magasabb kategóriában, Bianka pedig a felnőtt női világ élmezőnyében mutatkozott be. Előtte influenzásak voltak mindketten, felkészülésük így nem volt 100%-os.


e: - Igaz, a következő Fight Night Hungary még le sem zajlott, de van már esetleg terv a következő gála időpontját illetően?


RGY: - A 2014. novemberi Gála remekül sikerült. A jelenlegi , március 29-i rendezvény alkalmával is ugyanilyen színvonalat szeretnék hozni. A WKN elnöke Mr. Stephan Cabrera személyesen jelen lesz a rendezvényen, illetve a Szlovák és Cseh WKN képviselők is meglátogatják az eseményt. Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi küzdősport világ is felfigyelt az FNH-ra. A következő gálát nyár végén, ősz elején tervezem. Pontos időpontot még nem tudok mondani.


Itt kell megemlítenem, hogy Antoine franciaországi sérülése még nem jött rendbe, ezért kénytelen voltam címmérkőzését egy későbbi gálára áttenni. Helyette - megérdemelten - Szűcs Barnabás kap lehetőséget egy WKN EB cím megszerzésére.


e: - Érez esetleg extra nyomást, hogy nem csak a tanítványok, de Márk is a szorítóba lép?


RGY: - Természetesen igen, hiszen első sorban apa vagyok . Edzőként nekem ez lesz a legnehezebb mérkőzésem.


Köszönjük Rehák úr idejét! Sok sikert kívánunk a gálához és szép eredményeket a Re-Gym versenyzőinek!