WAKO German Open 2015

german-open-2015-ellenfelem


A WAKO German Open 2015 K1, fullkontakt, low kick, light contact és point fighting versenyen, Ebernben, az elmúlt hétvégén nyolc ország 570 sportolója vett részt.


Magyarországot az Agrobio Classic Kick-box klub versenyzői képviselték, méghozzá igen szépen. Holczmüller Bence (+47kg cadet), Pődör Bence (+94kg felnőtt), Pődör Csaba (+94kg felnőtt) mind érmekkel tértek haza.


german-open-2015-eredmenyek1-ellenfelem
Holczmüller Bence először egy német, majd egy cseh fiút győzött le nagy fölénnyel. A döntőben egy rutinosabb német sportolóval találkozott, akinek sikerült felülkerekednie. Bencének ez volt az első nagyobb nemzetközi versenye, így az ezüst, amit hazahozott nagyon szép eredmény.


Pődör Bence bronzérme szintén nagyon szép, főleg elsőéves juniorként. A juniorban nem volt ellenfele, így került végül a felnőttek közé, ahol is egy németet győzött le, de a négy között már nagyon erős volt a mezőny.

A kétszeres VB-bronzérmes Pődör Csaba már veterán versenyzőnek számít. Ő a nyolc és négy közé simán jutott be, de a négy között már nem sikerült a bravúr.

german-open-2015-eredmenyek2-ellenfelem


/kickbox.hu nyomán/