Bajnokok éjszakája - interjú és eredmények

bajnokok_ejszakaja_header-ellenfelem

Vasárnap tartották a Bajnokok Éjszakája nevet viselő gálát a budapesti Morrison’s 2 klubban. A gála programjában 3 ökölvívó és 7 K-1 szabályrendszerű küzdelem kapott helyett, olyan nevekkel a párosítások közt, mint Polster "Psicho" Tamás és a főmérkőzést vívó Vidákovics Patrik.


A gála után a főmérkőzésen diadalmaskodó – és ezáltal újabb címmel gazdagodó -  Vidákovics Patrikot kérdeztük az ütközetről.


"Az előzetes videókat látva azt vártam, hogy Becarbasic heves természeténél fogva, széles csapottakkal fog támadni. A mérkőzésen viszont megfontolt, szűk ütésekkel, combrúgásokkal, és testrúgásokkal, ésszel bunyózott. Egészen az 5. menetig kiegyenlített volt a mérkőzés, oda-vissza mentek az ütések, rúgások, mígnem az utolsó másodpercekben egy tiszta fejrúgástól összecsuklott.

A rászámolás után még pár másodperc volt a mérkőzésből, majd következett a gong. Ekkor már éreztem, hogy ez a fejrúgás eldöntötte a mérkőzést, így egyhangú pontozással sikerült megnyernem az övet. Köszönöm a lehetőséget a Life Combat Gymnek, valamint az összes edzőnek, aki hozzájárult a munkájával a győzelmemhez: Tollár László, Vancsik Nándor, Kelemen Márton, Ales Attila, Dobos Ádám, Peszlen Ferenc, Dudok Károly, Makker Lajos, Mészáros András, Győrfi Csaba és Erdős József."


Mi pedig gratulálunk Patriknak az újabb győzelemhez!

A résztvevő harcosok aláírtak egy kesztyűt, melyre az esemény Facebook oldalán lehet licitálni, a befolyó összeget a Gyermekrák Alapítvány javára ajánlják fel a szervezők!

[gallery type="slideshow" link="none" ids="5413,5415,5414"]

Néhány fontosabb eredmény a gála programjából:


Polster "Psicho" Tamás vs Yutona Kronkton (Thaiföld)
- győzött Polster, 2. menet KO

WKF Pro-Am Magyar bajnoki övéért
Bélik Tímea (Life Combat Gym) vs Majláth Bianka (Crow Gym, Gödöllő)
-  győzött Bélik, egyhangú pontozással

WKF Pro-Am Európa bajnoki címért
Hudák Roland (Érdi Thai Box) vs és Andre Nemecek (Ausztria)
- győzött Hudák, 2. menet KO

WKF Pro-Am Interkontinentális címéért
Vidákovics "Titán" Patrik (Life Combat Gym) vs Mirza Becarbasic (Bosznia)
- győzött Vidákovics, pontozással