Ferobox - Budapesten lesz a következő gála

A Ferobox Event április 17-én, a Kalászi Sportcsarnokban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában a vállalkozás legismertebb versenyzői közül többen is megmutatják magukat.


A helyszínválasztás nem véletlen, hiszen a Ferobox-csapata tavaly decemberben egyszer már rendezett egy jó hangulatú bokszgálát ebben a csarnokban.

magyar_ring_15.04.17_A2_ok

A rendezvény programja izgalmasnak ígérkezik, hiszen kötelek közé lép a közönség kedvenc WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (24-1), a profik között megállíthatatlanul menetelő cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre (5-0) aki bizonyíthatja, hogy nála miért reális cél a nemzetközi élmezőnyhöz való csatlakozása, és nem utolsó sorban a sérüléséből felépült, a ringet tűzbe borító Bozai Gyula.


Az év elején ismertetett tervek alapján idén nagyobb szerepet kapnak az istálló feltörekvő reménységei, így a félnehézsúlyú Baranyi Richárd (10-0), valamint a pehelysúlyú Laki Róbert (8-0) szintén megmutatja magát a budapesti közönségnek.


Az ellenfelek kilétét a Ferobox Event folyamatosan hozza nyilvánosságra, azonban azt már tudni lehet, hogy a ringbe lépők zömében külföldi riválisokkal szemben tesztelhetik tudásukat és felkészültségüket.


A Duna World csatorna első ízben sugározza élőben a Ferobox eseményét, ami azért is jó hír, mert a magyar ökölvívók és mérkőzéseik ezáltal Európán kívül Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon is láthatóak lesznek. A Duna World Európában kódolatlanul az Eutelsat 9A műholdról érhető el.


A belépőjegyek árusítása a www.budopest.hu oldalán a mai nappal megkezdődik, további részletek a www.ferobox.com weboldalon, valamint az esemény Facebook oldalán.


forrás: felixpromotion.hu