Helyzetjelentés - Nardelotti Zoltán

[caption id="attachment_3946" align="aligncenter" width="504"]Nardelotti Zoltán. Fotó: Bakondi Gábor. Nardelotti Zoltán. Fotó: Bakondi Gábor.[/caption]

Helyzetjelentés rovatunkban ezúttal az oldalunkon már többször is említett és igen sikeres fiatal sportoló, Nardelotti Zoltán mesél nekünk a tavalyi évről, mi minden történt vele eddig idén, milyen tervekkel és kilátásokkal vág neki 2015-nek. Lássuk Zoli szavait!


"Üdvözölni szeretnék minden sportrajongót és olvasót!


A 2014-es év nagyon sűrű volt számomra. Az évet kisebb versenyekkel kezdtem, majd  májusban indultam el a WAKO szervezet magyarországi Világkupáján, ahol sikerült a döntőben a második menetben egy test K.O.-val nyernem Low-kick szabályrendszerben. Ez nagyot dobott a lendületemen!




[caption id="attachment_1057" align="aligncenter" width="504"]Nardelotti Zoli A Hurricane gálán. Fotó: Bakondi Gábor.[/caption]

Augusztusban életem első nagyszabású gáláján a Hurricane Fight-on szerepelhettem, amit sikeresen, az első menetben K.O.-val sikerült megnyernem. Ennek hatására magabiztosan tudtam indulni a szeptemberi WAKO Junior Világbajnokságon, K-1 szabályrendszerben. Az első mérkőzésem egy orosz fiú ellen vívtam, amit 3:0-s pontozással sikerült megnyernem. A döntőben egy izraeli sráccal mérkőztem. Ezt a meccset a második menetben eldöntöttem egy fejre irányuló jobb köríves rúgással és így sikerült megnyernem a Világbajnokságot.


Ezután egy héttel utaztunk az IFMA Muay Thai Európa-bajnokságra. Itt az első mérkőzésemet egy lengyel sráccal vívtam, amit pontozással sikerült nyernem. A döntőben egy fehérorosz fiúval mérkőztem, aki a Muay Thai technikákat többet használva, ámde szoros meccsen a második helyre parancsolt, így ezüstérmes lettem.


nardelotti-gronai-2-ellenfelem
Egy hónap múlva indultunk a WFC szervezet Világbajnokságára, ahol fél-profi K-1 szabályrendszerben mérkőztem egy francia srác ellen. Ezt a meccset 3:0-s pontozással tudtam nyerni, így pedig sikerült elhódítanom a WFC Szervezet fél-profi K-1 Világbajnoki címét!


Ezúton is szeretném a segítséget és felkészítést megköszönni edzőimnek: Csányi Jánosnak, Vlasich Róbertnek és Horváth Gyulának! Bizakodva tekintek a jövőbe és várom az újabb kihívásokat!


Köszönjük Zoli! Gratulálunk az eddigiekhez és sok sikert kívánunk a továbbiakhoz! Reméljük, hamarosan ismét láthatunk téged akcióban és hírt adhatunk felőled olvasóinknak!"