Heti összefoglaló

A barátságtalan időjárással indult hét a végére érve egész kellemes, tavaszias hőmérsékletre emelkedett, így minden adott volt, hogy egy szép hétvége elé nézhessünk, ezt megfejelve azzal, hogy szombat este lezajlott az újabb Harcosok Klubja gála, melyről mi sem maradhattunk le. Mielőtt a bővebb részletek felé elmennénk, nézzük sorra a hét eseményeit.


IMG_0866


Hétfőn a Felcsúton rendezett Kempo Kupa beszámolójával indítottuk a hetet. Este pedig a Határok nélkül sorozatunk újabb darabjában a Londonban élő Szűcs Gergőről olvashattatok.


IMG_4906


A keddet ugyancsak magyar érmekkel kezdtük, a Pointfighting Cup 2015 versenyről hét arannyal, három ezüsttel és 12 bronzéremmel tértek haza.

Este Helyzetjelentés rovatunk következett, benne pedig Nardoletti Zoltánnal.

Nardelotti-Hurricane-ellenfelem


Szerdán a földharc szerelmeseinek kedveztünk, azon belül is inkább a Gi-ben gurulóknak. A témánk a Flow rolling volt, ezt a témát jártuk körbe, hogy miként kapcsolható össze a flow a bjj-vel.


Csütörtökön mi is felköszöntöttük a születésnapos Hanshi Lévai Lászlót, a Zen Bu Kan Kempo hazai legendáját. Isten éltesse még nagyon sokáig! A vele készített korábbi inerjúnkat itt olvashatjátok.


Estére a Sikerek útjára értünk, méghozzá Varga Róberttel, a Miskolc Fight Team és a Vita Gym versenyzőjével készítettünk interjút.


Pénteken hírt adtunk róla,hogy most hétvégén tizenegyedik alkalommal rendeztek ZBK  Gyermek Országos Bajnokságot Pécsen!


2013.04.07 171


A Harcosok Klubja gála ugyan tegnap volt, de nálunk már péntek este a Mestereké volt a főszerep. Interjút készítettünk Dudok Károllyal és Jóni Zsolttal!


Szombaton hírt adtunk arról, hogy a Szellő Imre nagyon elszántan készül újabb mérkőzésére, mely a román Giulian Ilie ellen lesz, április 17-én.


16C1252


 Este aztán részt vettünk mi is a Harcosok Klubja 17. gáláján, melynek főmérkőzését Dudok Károly és Jóni Zsolt vívta, de ringbe lépett Benedek Zsolt és Varga Róbert is. Bővebb beszámolóval később jelentkezünk!


11020749_362486720628947_6448588477315757929_n


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség