Jön a Superkombat Akadémia válogatója!

superkombat-ellenfelem

Ahogy múltkori cikkünkben már említettük, a robbanásszerűen növekvő, komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező román kickbox promóció, a Superkombat hosszútávú, globális szponzorációt nyújt majd 32 harcosnak. Az 5 millió dollárra becsült keretű, 3 éves programot, - mely a Superkombat Akadémia nevet viseli -, a promóció globális partneri hálózata teszi majd lehetővé.


Az akadémiára történő válogatás első fordulója az április 24-én érkező gála, melyet Szerbiában, Újvidéken rendeznek. A kiválasztott nyertesek lehetőséget kapnak, hogy a május 23-án, június 19-én vagy az augusztus 1-én tartandó WGP-n is szorítóba lépjenek, mely gálákat a világ 90 országában közvetítenek majd, köszönhetően a Superkombat televíziós partneri szerződéseinek (Eurosport).


A gálát a helyi BPN Novi Sad szervezet koordinálja majd, melyet Misa Baculov, a szerb Ronin Gymből fog képviselni. Igazi, regionálsi karakterű tornára számítanak, melyre Boszniából, Magyarországról, Horvátországból, Szerbiából, Bulgáriából, Szlovéniából és Romániából várják legfőképp a harcosokat.


Az április 24.-én rendezendő selejtező gálával kapcsolatos érdeklődők megkeresését az office@superkombat.com és a ronin_gym@yahoo.com e-mail címekre várják (legbiztosabb mindkettőre írni!). Az előbbi címen helyi promóterek is jelentkezhetnek, akik szeretnének hasonló selejtező tornát rendezni. A válogató tornák a különböző világvárosokban az év végéig tartanak majd.


A fiatal, kiválasztó tornákat nyerő harcosoknak a Superkombat mindent megad majd ahhoz, hogy jól teljesítsenek - alap fizetés, edzőtábor költségek, média, így nekik csak a jövőjükre kell gondolniuk és küzdelmeikre.


http://www.youtube.com/watch?v=AQQ5d80ZISQ&rel=0